Білоруських опозиціонерів Антона Родненкова та Івана Кравцова насильно вивезли в Україну. Ще одному члену координаційної ради Марії Колесніковій вдалося залишитися в Білорусі.

Читайте Знай в Google News!

Таку заяву оприлюднив у Facebook заступник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко.

За словами Геращенка, це не був добровільний виїзд, це було насильницьке видворення з рідної країни.

Популярні новини зараз
Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

"Від себе додам - це не був добровільний виїзд. Це було насильницьке видворення з рідної країни. Марію Колеснікову не вдалося видворити з Білорусі, тому, що ця смілива жінка зробила дії щодо запобігання її переміщення через кордон. Вона залишилася на території Республіки Білорусь", - написав Геращенко.

Також офіційна інформація щодо перетину Державного кордону України представниками опозиції диктаторському режиму Лукашенко - А. Родненкова та І. Кравцова з’явилась на сайті Державної прикордонної служби.

"В один з українських пунктів пропуску в межах Київської області на в’їзд в Україну прибули двоє громадян РБ А. Родненков та І. Кравцов. Наразі вони проходять необхідні заходи прикордонного контролю у відповідності до законодавства, яке визначає порядок перетину державного кордону. Громадянка РБ М. Колесникова в пункти пропуску України для проходження прикордонного контролю не прибувала", - йдеться у повідомленні ДПС.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, противницю Лукашенка з Білорусі Марію Колеснікову затримали на кордоні з Україною: з'явилися кадри втечі опозиціонерки.

Як повідомляв портал "Знай.ua", українці отримають пенсії за героїчно загиблих в АТО родичів, у ПФУ розповіли про нарахування

Також "Знай.ua" писав, що донорів крові жорстко каратимуть за обман: чим обернеться подання неправдивої інформації про здоров'я