Президент України Володимир Зеленський з робочою поїздкою відвідав Одесу розповів там про головний результат "нормандської зустрічі". Він вважає головним досягненням-продовження режиму тиші.

Читайте Знай в Google News!

Під час робочої поїздки до Одеси Президент розповів про головні результати переговорів у Берліні в нормандському форматі. Зазначив, що так довго вже давно не зберігався режим тиші.

"сьогодні є дотримання і продовження режиму тиші. Це найголовніше. Чи задоволений на 100%? Ні. Але якщо ми йдемо до виконання Мінських угод, якщо ми йдемо до миру на сході нашої країни перше і головне питання – дотримання режиму тиші. Це означає, що наші хлопці не будуть гинути. Такого довгого режиму тиші за всі ці роки не було", - повідомив президент.

Вже з Понеділка команда радників почне готуватися до наступної зустрічі, яка відбудеться в найближчі кілька місяців.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Крім того, прозвучала заява про домовленість забезпечити доступ Червоному Хресту на непідконтрольну територію для допомоги нашим громадянам, що може прискорити обмін полоненими.

Зеленский заявил, что продление режима тишины является главным результатом "нормандской встречи" Как отметил президент в Одессе, такого долгого режима тишины за все время войны не было. При этом он рассказал о достигнутой договорённости до конца месяца обеспечить беспрепятственный доступ Красному Кресту на неконтролируемую территорию, чтобы помочь нашим гражданам. Ожидается, что это ускорит обмен пленными. В свою очередь помощник президента Андрей Ермак заявил, что уже с понедельника команда советников начнет готовиться ко следущей встрече, которая состоится в ближайшие несколько месяцев, так как не все вопросы были обговорены. PavlovskyNEWS

Geplaatst door Pavlovsky News op Zaterdag 12 september 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Зеленський змусив Дуду подбати про поховання УПА в Польщі.

Як повідомляв Знай. ua, Зеленський подарував українцям нову надію.

Також Знай. ua писав, що Зеленський змусив Путіна деренчати від страху.