Народна депутатка України, співголова фракції Європейська Солідарність у Верховній раді 9-го скликання Ірина Геращенко розмістила на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram фото, на якому вона розпиває шампанське разом з подругою. Однак світлина викликала невдоволення у деяких користувачів соцмережі.

Читайте Знай в Google News!

"Фоткаєтеся ви, а соромно мені. Чому? Напевно тому що 70% українців за межею бідності? Покоління популістів, блазнів і т.д." — написав невдоволений українець.

Інші ж коментатори були більш люб'язні.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Наприклад, одна з шанувальниць написала наступне:

Ірина Ви дивовижна жінка. Я Вами милуюсь. І люблю Вас слухати. Ви гідна людина нашої держави, нашої України. Хай Вам щастить у всьому.

"Ловимо промінчики сонця", — підписала світлину сама Геращенко.

Зате можна бути впевненим, що пости з котиками викликають більш схвальну реакцію в аудиторії політикині.

Нагадаємо, раніше українська телеведуча "наговорила" за рік на 260 мільйонів: похвалилася в декларації

Як повідомляє портал Знай.ua, новий глава поліції Області засвітив "мажорну" декларацію - квартира, шикарні машини і гектари "городу"

Також Знай.ua писав, що брудну яму Іллі Ківи показали українцям: секс-квартира в центрі і машина брата на "липових" номерах