Як виявилося, в партії "Слуга народу" вважають, що їй вигідно не набирати більшість в регіонах, оскільки відповідальність за те, що відбувається там буде не на них.

Читайте Знай в Google News!

Про це заявив глава фракції "Слуга народу" Давид Арахамія в ефірі одного з українських телеканалів.

"Отримати меншу частку в місцевих радах для нас вигідніше. Тому що весь негатив стосовно поганих міст, поганих доріг, брудних вулиць, непрацюючих колекторів, ліфтів і так далі — не на нас. Не ми ж керуємо містом", - заявив Арахамія.

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії "Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись
Показати ще

Варто також нагадати той факт, що президент Володимир Зеленський розглядає можливість заміни нинішнього генерального прокурора Ірини Венедиктової на колишнього головного військового прокурора — заступника генпрокурора Анатолія Матіоса. Про це повідомив народний депутат фракції "Європейська Солідарність" Олексій Гончаренко.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, Зеленський зірвав маску з вигнаного "слуги" Лероса: "Зрадив Україну".

Як повідомляв Знай.uа, хто привів у Раду Лероса, який звинуватив Зеленського в підпалі: назвали ім'я "покровителя".

Знай.uа писав, Рада готує відставку міністрів, Арахамія сказав, кого в першу чергу хочуть "піти″.