Нову порцію даних про представників білоруських силових структур опублікували в мережі. Під увагу публіки потрапив Вітебський ОМОН.

Читайте Знай в Google News!

В розміщення нових даних на платформі онлайн-офісу Google Docs пише Telegram-канал Nexta Live.

"Вітебський ОМОН поводився дуже погано. За час мирних протестів вони покалічили дуже багато людей. І не тільки у Вітебську — їх відправляли атакувати білорусів до Мінська та інших міст. Вони думали, що це зійде їм з рук? Звичайно ж ні. Ми додали в нашу базу імена, прізвища, телефони та адреси прописок понад півсотні лошковпетушков з Вітебська", - йдеться в повідомленні.

Крім того, в повідомленні також підкреслюється, що наступними кандидатами на розкриття персональних даних є представники білоруських внутрішніх військ.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

" ДО РЕЧІ, пам'ятаєте Лукашенко нещодавно намагався відмазувати ОМОН і всю провину валити на строковиків з внутрішніх військ? З одного боку, це підкреслює провину чорнорубашечників, про яких печеться узурпатор. Але з іншого, не звільняє від відповідальності збожеволілих малоліток з ВВ. якраз ними ми зараз і займаємося", - додали автори матеріалу.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Тихановська відкрито заявила про бажання діалогу з Путіним.

Як повідомляв Знай. ua, протести в Білорусі, силовики подарували світу головний мем вересня.

Також Знай. ua писав, що Путін не планує нову зустріч з Лукашенком, повинні були виступити з дуже важливими заявами.