Мер міста Миколаєва Олександр Сенкевич дав клятву на Біблії і заявив, що ніколи не дозволяв собі користуватися службовим становищем для того, щоб через свої фірми використовувати бюджетні кошти.

Читайте Знай в Google News!

Міні-перформанс мер міста влаштував під час шоу "Битва за місто".

Олександр Сєнкевич дістав Біблію під час відповіді на одне з питань про реконструкцію площі Соборної. Біблію мер приніс з собою завчасно. Він поклав на книгу праву руку і виголосив промову.

Мер Миколаєва, кадр з відео
Мер Миколаєва, кадр з відео

Популярні новини зараз
Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

"я ложу на неї (ред.Біблію) руку, піднімаю ліву і кажу: Я клянуся кожному з вас і перед Богом, що ні мені, ні моїм родичам, ні моїй дружині, ні братові, ні родичам пов'язаним зі мною, ні підставним особам не належить жодного і не належало заводу з виробництва бруківки або плитки. Я ніколи не дозволяв собі використовувати своє службове становище для того, щоб через свої фірми або компанії використовувати бюджетні кошти", - заявив Сенкевич.

Також мер міста відмітив, що укладання плитки на пішохідних тротуарах – це не Миколаївська тенденція, а таким же шляхом пішли багато міст в Європі.

Олександр Сєнкевич розповів, що дана тенденція дозволяє швидко і безболісно проводити ремонти поривів підземних комунікацій, а потім укладати на місце ту ж раніше зняту плитку.

Виступ Сенкевича на 28:10:

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, мер згадав про середньовіччя і пригрозив українцям.

Як повідомляв Знай. ua, мер Миколаєва показував у прямому ефірі непристойні жести, сурдоперекладач не потрібен.

Також Знай. ua писав, що у Миколаєві "повстав" міст, водії прозріли-містика.