Чинний американський президент Дональд Трамп поділився інформацією про те, як йому вдалося перенести коронавірусну інфекцію. Про це повідомляти видання Fox News. Трамп підкреслив, що відчуває себе енергійним і сильним після нетривалого курсу, на відміну від інших пацієнтів з Covid-19.

Читайте Знай в Google News!

Він підкреслив, що заразився китайським вірусом, коли повідомив: "я дійсно відчуваю себе добре, я відчуваю себе сильним. Я знаю, що багато хто був інфікований коронавірусом, або китайським вірусом, оскільки він прийшов з Китаю, але я дійсно відчуваю себе сильним". При цьому, доповнив, що досить багато людей так себе не відчувають під час і після хвороби.

Журналісти поцікавилися у Дональда Трампа про симптоми хвороби і він відповів, що у нього не спостерігалося ніяких проблем з диханням. Він сповнений життєвих сил і високо оцінив роботу американських медиків, яких назвав кращими на всій планеті.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Однак його все ж турбувало відчуття втоми. Воно, за його словами, зазвичай практично не з'являється. І заявив, що користувався експериментальним препаратом під назвою Regeneron, що дозволило Трампу відчувати себе набагато краще вже буквально через добу.

Лікарі наполягали на тому, щоб президент перебував на довгому лікуванні, але Дональд Трамп виписався вже через три дні і здав повторний тест на коронавірус.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, у "Cлузі народу" запропонували купувати у Путіна вакцину проти вірусу: "Закидають камінням..."

Як повідомляв "Знай.ua", перемир'я між Вірменією та Азербайджаном, щось пішло не за планом: "Це війна за життя або смерть"

Знай.ua писав, головне за день суботи 10 жовтня: слава Українки в США, розірване мовчання Заворотнюк і локдаун Приватбанку