Президент США Дональд Трамп, очевидно, ніколи не мав ніжних почуттів до Ірану. Зазвичай, глава держави звик вибирати слова і вирази (висока посада зобов'язує). Але в прямому ефірі радіопрограми Шоу Раша Лімбо (The Rush Limbaugh Show) чаша терпіння американського лідера раптово переповнилася. І сталося те, що видання Politico назвало "скиданням F-бомби на Іран". Говорячи про можливу підтримку Іраном терористичних угруповань, президент просто виматерився на країну.

"Якщо ви будете * * * [обманювати] нас, якщо ви зробите нам щось погане, то ми зробимо з вами те, чого ніколи раніше не робили", — заявив глава Білого дому.

“"If you f--- around with us, if you do something bad to us, we are going to do things to you that have never been done before."— - так звучала цитата Трампа в оригіналі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Нагадаємо, що сервіс WhatsApp порадував фанатів новою функцією. Повідомляється, що сервіс тепер здатний видаляти фото і відео з інших смартфонів. По суті, одержувач зможе всього лише один раз глянути на фото або відео, а після воно віддалиться.

Як повідомляв Знай.uа, підрядник Apple по переробці застарілих iPhone продавав гаджети, замість їх знищення. Що дивно, Керуючі компанією не заперечують крадіжки, так що Apple хоче отримати грошову компенсацію.

Також Знай.uа повідомляв, сервіс Google Календар отримав нову функцію, і тепер може створювати завдання, щоб нагадувати про них своїм користувачам.