Прес-секретар президента України Володимира Зеленського Юлія Мендель продовжує ділитися своїми думками на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram. Вона опублікувала особисту фотографію, на якій дівчина сидить в підвісному кріслі "Коконі" в жовтій сукні і дивиться кудись убік.

Читайте Знай в Google News!

Вона заявила, що абсолютно не мають значення будь-які досягнення, чи терпите ви поразки, чи вириваєте перемоги і чи виходить у вас робити бажане. "Що має значення-це дія, це вставати після кожної помилки, не опускати рук, не рахуватися з критикою, удосконалюватися і вдосконалювати ідеї, проекти, знаходити рішення і йти далі", — додала вона.

Крім того, також не мають значення і моменти падіння духом, важливіше те, що тепер ви знаєте, як це бути низько. Бо саме тоді ви зуміє пізнати ціну перемоги. Смуток, за словами Мендель, є порожнечею. Також Юлія виділила сьогодення, виділення суті, віру в людей, можливість бачити в них добре і світле, як такі, що мають значення.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Має значення можливість психологічно бути готовим до ризиків, поразок, боротьби, помилок, сприймаючи за нормальне покарання, знати, що сумніви - ознака здорового глузду, знати, що можеш бути правим, коли не праві всі навколо, і йти за своєю метою, за тим, у що віриш, не опускаючи рук", — також заявила прес-секретар.

І підсумувала, що легше працюється 24/7, коли робиш те, у що віриш.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, найкраща подружка Порошенка Геращенко накинулася на гаманець Зеленського: "Є зайві гроші..."

Як повідомляв "Знай.ua", остання надія на президента: Зеленського благають "припинити" 2020 рік.

Знай.ua писав, українці "розмазали" Галкіна за пародію Зеленського на його 5 питань: "У нас війна з Росією"