Так званий депутат Держдуми Росії, зрадниця України і колишня "прокурорка" Криму Наталія Поклонська вирішила відволіктися від проблеми "сухого сезону" у себе на батьківщині і взяла участь в телевізійному розважальному проєкті. Вийшло невідомо що, кримчани вже встигли вилити своє невдоволення.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки новій публікації Наталії Поклонської в мережі Facebook.

Публікація Наталії Поклонської, скріншот: Facebook
Публікація Наталії Поклонської, скріншот: Facebook

"Сьогодні о 19.15 на першому Кримському дивіться! Моя команда "скіфів" і я будемо боротися за золото вікінгів. Обіцяю, що буде цікаво і навіть страшно🎃", - підписала публікацію Наталія Поклонська.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

До слова, публікація Поклонської викликала досить активну реакцію її підписників - ось, що пишуть люди: "У могилі їх бачили."; "Ну за золото вікінгів боротися веселіше, ніж вирішувати нудні проблеми якихось там виборців."; "Ну і суч ця наташка"; "Нам вже шість років страшно"; "Яким боком ваші хазари відносяться до вікінгів?".

Коментарі до публікації, скріншот: Facebook
Коментарі до публікації, скріншот: Facebook

Також нагадаємо нашим читачам, що Наталія Поклонська заявила, що перейшла на "грабіж". Але ж зовсім нещодавно вона запрошувала до Криму італійського дизайнера, тепер у Наташі за планом пограбування кав'ярні в ковбойській хустці замість маски.

Також варто нагадати нашим читачам, що Наталія Поклонська, яка хотіла нещодавно приїхати в Крим з російським спецназом для "наведення порядку", заявила, що вже зібрала" додаткову інформацію з питання доступу до води в Криму" і направила їх Верховному комісару з прав людини ООН пані Мішель Бачелет.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, Поклонська притягла до Криму італійського дизайнера: "Великий шанс".

Як повідомляв Знай.uа, кримська влада готова відбирати колодязі і свердловини у простих людей.

Знай.uа писав, Поклонська з "сухого" Криму поринула в крайність: "Турчинова — стратити, а Порошенка — на каторгу...".