Друг президента Володимира Зеленського за часами в КВК Саїк Андреасян звинуватив його в зраді і тому, що з його вини гинуть вірменські діти. Глава держави тут же відповів йому в Instagram і закликав не вірити пропаганді.

Читайте Знай в Google News!

"Я завжди пишався тим, що якийсь проміжок свого життя я був твоїм другом і завжди у всіх інтерв'ю говорив, що ти людина з великим серцем. А вчора я дивився на обпалені тіла Вірменських дітей від фосфорної бомби і, як з'ясувалося, це ти їх продав нашим сусідам, щоб закріпити свою дружбу з ними. Я б хотів сказати собі "будь ввічливий-це людина", але мабуть коли ви сідаєте на ці" стільці", то все стаєте г*ндонами і все людське і добре ви залишаєте десь в минулому",-написав Андреасян в Instagram.

У відповідь Зеленський звинуватив Андреасяна в тому, що той вірить пропаганді.

"Розумію, Сарік, що це дійсно болить. І моторошно стає, коли на власні очі бачиш, що таке справжня війна. І що хочеться рвати і метати, щоб не було цього в твоєму домі. Да? Проте... Ну точно не треба брати на себе роль носія чужих фейків. Розумію, що і чому робить російська пропаганда, і чому вона тотально бреше. Але тебе не розумію абсолютно. Тому що Україна ніколи і нікуди не поставляла ніяких фосфорних бомб. Взагалі. Особливо в місця, де вже гаряче, і де вже багато гарячих голів, які хочуть там щось "геополітично порішати"..."- написав Зеленський.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Пост Зеленського, скріншот Instagram
Пост Зеленського, скріншот Instagram

За словами глави держави, Україна виступає проти будь-яких кривавих конфліктів і не підтримує ескалації - тому, що сама переживає вже сьомий рік жорстоку війну.

"По-друге, нам прекрасно відомо, хто і чому поширює подібну "інформацію". У нас вже є імунітет до всього цього. Є він і у Європи. А вам потрібно якомога швидше його сформувати. Тому що це як ковід - дуже підступний ворог, який не знає кордонів. Тому частіше мийте руки після контактів з відомою пропагандою", - написав Зеленський.

Зеленський також звернувся до Андреасяна з питанням про цінності.

"Де ж був ти, коли війна прийшла в Україну і коли гинули наші діти? Коли гинули громадяни України вірменського походження, а їх не один і не два, а десятки! Що особисто ти сказав тоді проти агресії? Нічого? Розумію. Тому що це була не твоя війна! А сьогодні страшно стало, тому що цей жах прийшов і в твій будинок. Для мене особисто все чітко і просто: я за справедливий світ. І Україна точно не підтримує будь-які поставки зброї будь-кому. На відміну від іншої відомої країни, яка якраз і постачає зброю всім. Тому війни для неї-це хліб і кров. Мораль не може бути подвійною - для себе і для інших. Подумай про це. І, до речі, мого сина звуть не Марк", - написав Володимир Зеленський.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, віце-прем'єр назвав Донбас " раковою пухлиною "і запропонував його"ампутувати".

Як повідомляв Знай. ua, Зеленський присоромив "слуг народу" і закликав до дій.

Також Знай. ua писав, що Зеленський готується до скасування траншу МВФ і розпуску Ради через суддів КСУ.