Мер столиці України Києва Віталій Кличко привітав претендента на крісло президента США Джо Байдена з перемогою на президентських виборах Америки.

Читайте Знай в Google News!

Хоча офіційно результати виборів у США ще не оголосили, Віталій Кличко вже привітав Байдена. Відповідне повідомлення з'явилося в його Telegram-каналі.

"Мав честь зустрічатися з ним і в Сполучених Штатах, і в Україні. І поважаю як людину і політика, яка послідовно підтримує Україну у протидії російській агресії і в процесі реформ. Джо Байден добре знає нашу країну і є її симпатиком ", - йдеться в заяві Кличка.

Мер Києва зазначив, що вірить у прогрес у партнерських відносинах між державами та ефективну співпрацю у боротьбі України за територіальну цілісність і демократичні перетворення.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Раніше повідомлялося, що президент України Володимир Зеленський поспішно привітав Джо Байдена з перемогою на виборах президента США. Привітання розміщено тільки в Twitter українського лідера.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Київська ТВК опрацювала половину дільниць-Кличко п'є шампанське.

Як повідомляв Знай. ua, журналісти поставили "трійку" спробам Кличка зробити Київ велосипедним.

Також Знай. ua писав, що радісний Кличко похвалився тестом на коронавірус.