Експрезидент України Петро Порошенко сьогодні, 13 листопада, привітав лідера кримськотатарського народу Мустафу Джемілєва з днем народження.

Читайте Знай в Google News!

Слова привітання колишній глава держави розмістив на своїй сторінці у соціальній мережі Фейсбук. Лідер "Європейської солідарності" зазначив, що Джемілєв, якому виповнилося 73 роки, усе своє життя присвятив захисту кримськотатарського народу і боротьбі за його свободу.

Мустафа Джемілєв, фото: facebook.com/petroporoshenko
Мустафа Джемілєв, фото: facebook.com/petroporoshenko

"Щиро вітаю із днем народження лідера кримськотатарського народу, сильну і мудру людину Mustafa Jemilev. Усе життя Мустафа-ага присвятив захисту кримськотатарського народу і боротьбі за його свободу. І продовжує це робити у парламенті як член нашої команди, наполягаючи на прийнятті закону про статус кримськотарського народу як корінного народу в Україні та внесення змін до Конституції України щодо статусу Криму. Усе це зокрема допоможе боротися з окупацією півострову. Підтримуємо Вас і боремося за братів - кримських татар. Многая літа, шановний Мустафа-ага!", - написав Петро Порошенко. Петро Порошенко

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, кримськотатарський лідер Мустафа Джемілєв народився 13 листопада 1943 року у селі Ай-Серез в Криму. Він є одним із провідників кримськотатарського національного руху, правозахисником, учасником дисидентського руху, політичним в'язнем.

Мустафа Джемілєв - народний депутат України від фракції партії Європейська Солідарність, з 20 серпня 2014 року до 18 травня 2019 року Уповноважений Президента України у справах кримськотатарського народу.

Фото: facebook.com/petroporoshenko
Фото: facebook.com/petroporoshenko

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Зеленський у День писемності та мови розповів, як не стати схожим на Азарова. Також глава держави розповів, як сам вивчав українську мову.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Верховну Раду "замінували": у поліцію поступив анонімний дзвінок

Також "Знай.ua" писав, в Україні зростуть акцизи на алкоголь: як зміняться ціни на пиво, вино та горілку