Попри пандемію коронавірусу та карантин в Україні декому все ж таки вдасться відсвяткувати Новий рік з розмахом.

Читайте Знай в Google News!

Зокрема, мова йде про свято у Вінниці - на малій батьківщині Петра Порошенка та Володимира Гройсмана. Там затіяли грандіозне святкування Нового року. Про це повідомляє "33 канал".

Фото: 33kanal.com
Фото: 33kanal.com

Зазначається, що департамент комунального господарства та доброустрою Вінницької міської ради оголосив тендер на придбання ялинок та послуги з декоративного оздоблення металевої конструкції міської Новорічної ялинки в Центральному парку і новорічних ялинок в парку "Дружби народів" та селища Десна. Очікувана вартість купівлі ялинок складає 281,9 тис. грн, а послуг з оздоблення – 331,7 тис. грн.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Як повідомляє видання, планують закупити 321 ялинку(Picea abies L) або еквівалент (Abies koreana). Головна ялинка у Центральному парку Вінниці буде висотою 28 метрів і її зберуть із 320 дерев. Її прикрасять срібними, золотими, синіми і червоними кулями, зірками, сніжинками, шишками, оленями, декоративними композиціями і бантиками.

Крім того, в парку Дружби народів традиційно буде одна менша ялинка, як і в селищі Десна. Встановити новорічні дерева у Вінниці повинні до 15 грудня. Традиційно ялинки там відкривають на день Святого Миколая 19 грудня.

Фото: 33kanal.com
Фото: 33kanal.com

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Зеленський у День писемності та мови розповів, як не стати схожим на Азарова. Також глава держави розповів, як сам вивчав українську мову.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Верховну Раду "замінували": у поліцію поступив анонімний дзвінок

Також "Знай.ua" писав, в Україні зростуть акцизи на алкоголь: як зміняться ціни на пиво, вино та горілку