Законопроєкт для фізичних осіб-підприємців наробив галасу не тільки в будівлі Верховної Ради, але і в прямому ефірі телеканалу "Прямий". Так, ведучий Микола Вересень і нардеп від "Європейської солідарності" Софія Федина зчепилися в невеликій сварці.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки відео з ефіру телеканалу "Прямий", який було опубліковано в мережі YouTube.

Микола Вересень и Софія Федина, скриншот: YouTube
Микола Вересень и Софія Федина, скриншот: YouTube

Вересень заявив, що Федина не озвучила жодної конкретики, а її критика щодо законопроєкту є голослівною. Ведучий не змовчав і підвів підсумки такого виступу Федини: "Так, попереджаю всіх. Якщо я даю одну хвилину, це не означає, що можна брехати".

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Після цього Федина пішла в наступ і попросила вибачитися перед нею: "Ви мене тільки що звинуватили у брехні. Перевіряйте, будь ласка, законопроєкти. Вибачтеся, будь ласка".

Вересень вибачатися не став. Він наполягав на тому, що нардеп не навела жодного прикладу. Після цих слів вона встала зі свого місця і підійшла ближче до телеведучого.

"Ви встали, щоб мене вдарити? Бийте!"- акцентував на її поведінці ведучий.

Ці слова, схоже, вивели Федину з себе остаточно.

Пізніше на своїй сторінці в Facebook Софія Федина написала, що ведучий не давав їй чітко аргументувати свою позицію: "не знаю, яка муха вкусила Миколу Вересня, але мої слова такі — кожен новий законопроект влади погіршує ситуацію для підприємців. Він звинуватив мене у брехні, не даючи ні часу, ні можливості більш чітко аргументувати свою позицію. Коли я встала і зажадала вибачень він звинуватив мене у фізичному насильстві, нібито я хочу його вдарити".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, "слуга" просто в Раді видалив брифінг МОЗ заради фільму для дорослих.

Як повідомляв Знай.uа, у "слузі народу" гордо розповіли про політ неіснуючого літака: підняли "Мрію" номер два.

Знай.uа писав, Степанов розповів, що робити хворим covid-19 без сімейного лікаря: "Амбулаторія зобов'язана...".