Дональд Трамп все ще діючий президент Сполучених Штатів Америки.

Зараз він у соціальній мережі Twitter продовжує піднімати тему минулих виборів і в одній з коротких публікацій назвав Джо Байдена "фейковим президентом".

До того ж, вибори в США, на його думку, пройшли гірше, ніж в Афганістані. "Молодий військовий, який працює в Афганістані, сказав мені, що вибори в Афганістані набагато безпечніші і організованіші, ніж вибори 2020 року в США. Наші, з його мільйонами і мільйонами корумпованих бюлетенів для голосування поштою, були виборами для країни третього світу. Фальшивий президент!", - написав він.

Це стосується процедури голосування поштою, завдяки якій представник демократів і буде займати Овальний кабінет в Білому домі протягом наступних чотирьох років. А ось Байден трохи раніше критикував американського президента за відмову підтримати прийнятий Конгресом США пакет допомоги економіки, відійшовши від емоцій і зосередившись на більш конкретному.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

6 січня палати Конгресу повинні будуть затвердити результати голосування вибірників.

Нагадаємо, імпічменту не буде: Трамп назвав дзвінок до Зеленського краще ідеального. Трамп згадав свій телефонний дзвінок до українського колеги в контексті заяви 50-річного сина новообраного президента США Джо Байдена.

Як повідомляв "Знай.ua", Трамп може зробити це вперше за 150 років історії США: "спокусником" став Байден

Знай.ua писав, Трамп призначив винуватців свого програшу на виборах: досі не може змиритися