У середу, 7 липня, в Україну повертається виснажлива спека, але в деяких областях країни передають короткочасні дощі. Температура повітря коливатиметься в межах від +26 до +33 градусів.

Як повідомляє Укргідрометцентр, у західних областях – від +27 до +30 градусів, вночі температура триматиметься в межах +15 +17 градусів.

У центральних областях температура вдень від +29 до +31 градусів, вночі – від +16 до +18 градусів.

У північних областях цього дня температура повітря вдень триматиметься в межах від +27 до +30 градусів, а вночі – від +14 до +18.

У східних регіонах – вдень від +26 до +30, вночі – від +17 до +20. На півдні температура повітря – від +28 до +30 градусів вдень, нічна – від +15 до +17 градусів.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Погода на 7 липня, фото з сайту Укргідрометцентр

Відомий синоптик Наталія Діденко повідомила у Facebook, що 7-го липня, Україна "стане місцем баталій південного циклону і східного антициклону з цікавим і химерним ім'ям Kornelieke".

У Києві в ніч на Івана Купала очікується +18 +20 градусів. Вдень 7-го в столиці буде сонячно і спекотно, +28 +30 градусів. Опади не передбачаються.

Народний прогноз погоди на 7 липня в Україні

У цей день відзначається Різдво чесного славного Пророка, Предтечі і Хрестителя Господнього Іоанна. Це один з найбільш шанованих народом свято. З 7 липня наші предки починали сінокіс, поки трава не осіменилася. Наші предки помітили, якщо на Івана сильна роса - до врожаю огірків. У колишні часи говорили, якщо в цей день буде дощ, то через п'ять днів сонечко буде світити. Дощ на Івана Купала вважався благодатним.

Нагадаємо, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження.

Як повідомляв портал Знай.uа, Україну чекає аномальне літо: синоптик дав детальний прогноз.

Також портал Знай.uа писав, що синоптики готують українців до аномальної літньої спеки : +40 градусів і бурі.