На сайті Avito з'явилося оголошення про продаж кота британської породи, який нібито є екстрасенсом. За незвичайну тварину продавець з російського Кемерова просить п'ять мільйонів рублів.

В оголошенні зазначається, що кіт бачить «привидів і духів», а також визначає наявність в квартирі «злих чи добрих сил». Крім того, за словами нинішнього власника, звір допоможе досвідченим екстрасенсам спілкуватися з потойбічним світом.

Як розповів господар тварини російським виданням, на даний момент коту чотири роки. Розстатися з ним власник вирішив через те, що в квартирі, де він живе з сім'єю, для кота мало місця, і йому доводиться жити на дачі. За словами чоловіка, екстрасенсорні здібності у кота виявили, коли сім'я збиралася придбати будинок.

"Хотіли купити будинок, за традицією вирішили кота першим запустити. А він не пішов ні в яку. Потім у сусідів поцікавилися, вони розповіли, що там бабуся жила нехороша. Він це все, мабуть, відчув і застеріг нас таким чином", — пояснив власник.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Він також зазначив, що таку високу ціну запросив для привернення уваги потенційних покупців, однак додав, що не стане заперечувати, якщо хтось дійсно вирішить віддати за кота таку суму.

Зазначимо, що схожий випадок відбувся в січні минулого року. Так, стало відомо, що житель Амурської області вирішив продати за п'ять мільйонів кота, який нібито вмів спілкуватися з астральними сутностями і лікувати всі хвороби. За даними російських ЗМІ, в результаті тварину придбала жінка-екстрасенс.

Нагадаємо, безглузда морда кота на Google-картах змусила світ битися в конвульсіях. Кіт, яякий "зіпсував" фотографії для "гугловських" карт, став справжньою зіркою.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що диявольські коти тероризують Австралію. В Австралії добудували найдовший паркан, який стане головним захистом від мільйонів диких кішок.

Також "Знай.uа" писав, що британка кинула чоловіка заради 30 собак.