Telegram-канал Mash опублікував дивне відео з голою дівчиною, зняте у Татарстані.

За словами очевидців, оголена дівчина нерухомо лежала на землі кілька хвилин і пішла лише після того, як її стали знімати на відео.

Відзначимо, що ролик з'явився у мережі 30 серпня. Про долю голої красуні нічого не відомо, правоохоронні органи Татарстану поки ніяк не прокоментували подію.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще


Нагадаємо, багато сотень років існують прикмети, пов'язані з похоронами. У народі кажуть, що нехтування ними може мати страшні наслідки.


Ви можете ознайомитися з найпоширенішими поховальними прикметами і повір'ями, які, можливо, врятують ваше життя, пише Dni.ru.

1.Відразу ж після смерті в будинку померлого необхідно завісити всі дзеркальні поверхні непрозорою тканиною. Це потрібно для того, щоб душа покійного не провалилася в дзеркальний світ замість загробного і не потягла туди когось із близьких. Дзеркала повинні залишатися закритими протягом сорока діб. Саме стільки часу дух перебуває в рідних для нього місцях.


2. Наступний ритуал дотримувався навіть в атеїстичні радянські часи. Біля порога хати покійного кладуть ялинові гілки. Це потрібно, щоб родичі і друзі, які прийшли вшанувати пам'ять, не забрали смерть в своє житло.
3. Існує повір'я, що покійного не можна залишати одного не тільки в будинку, але і в кімнаті. Бажано, щоб біля труни завжди хтось знаходився. Все тому, що душі померлого необхідна постійна молитовна підтримка.


Як повідомляв раніше Знай.ua, переробленням класичних ляльок Барбі займається українська художниця Ольга Кам'янецька. Відомо, що художниця додає новим обличчям "недоліки" з реального життя.
Фотографії своїх робіт дівчина викладає в Instagram-акаунті.


Також Знай.ua писав про те, що на сайті Avito з'явилося оголошення про продаж кота британської породи, який нібито є екстрасенсом. За незвичайну тварину продавець з російського Кемерова просить п'ять мільйонів рублів.