Олеся Малібу послала "синтолового качка" "до чортової матері" з-за того, що він не захотів чекати першої шлюбної ночі і зажадав від дівчини інтиму. Екс-учасниця "Дому-2" Олеся Малібу кинула Кирила Терешина, відомого як "Руки-базуки", прямо перед весіллям. Про розлад у відносинах фріковатої пари повідомляють російські засоби масової інформації.

"Весілля не буде! Коротше, пішов "Базука" до чортової матері! Ходить, мене перед іншими бабами ображає в надії, що ті йому дадуть", — випалила на емоціях горе-наречена.

Причиною розриву виявилися проблеми в сексуальній сфері. За словами Олесі Малібу, вона відразу попередила нареченого, що до офіційного оформлення відносин йому в ліжку нічого не світить. Терешин спершу терпів, а потім пішов на сторону.

Популярні новини зараз
В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку
Показати ще

Про те, що Терешин і Малібу вирішили одружитися, стало відомо ще в липні. Пишногруда модель заявила, що "Руки-базуки" пообіцяв їй купити кільце з діамантом і 101 червону троянду. Пара навіть викладала фото, де Малібу була у весільній сукні. Підписники відразу визнали все це жартом і піаром, але на всяк випадок попередили модель, що "синтоловый качок" їй не пара.

Раніше повідомлялося, що зірці "Дому-2" довелося платити штраф за те, що її обікрали. Екс-учасниця проекту "Дом-2" Марина Мексика потрапила в дуже неприємну ситуацію. Дівчину обікрали. За словами постраждалої, у неї свиснули паспорт і водійські права.

"Витягли на вулиці з рюкзака, тепер відновлюю. Коли я звернулася в поліцію в Москві, мені сказали, що можна і там начебто відновити. Але за пропажу паспорта довелося платити штраф – 1500 рублів", заявила дівчина російським журналістам.

Нагадаємо, принади російської Кім Кардашьян вивалилися з купальника.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Бузова шокувала фанатів міною без косметики.

Також "Знай.uа" писав, що бурхливе минуле відомого рокера вилізло прямо на сцені.