Хто сказав, що армія – це топтатися у берцах по плацу і підмітати подвір'я до приїзду генерала? Тільки погляньте, які кумедні кадри відзняв український військовий, приєднавшись до всесвітнього флешмобу kikichallenge.


Відеоролик оприлюднив у Facebook військовослужбвець Збройних сил Ярослав Лавриненко. На відео танкіст вистрибує на землю і танцює під композицію американського співака Дрейка.


Нині за хештегом #InMyFeelingsChallenge і #DotheShiggy та #kikichallenge у соцмережах можна знайти тисячі записів із усіх країн світу. Серед людей, які брали участь у челленджі, вже чимало світових знаменитостей, втім, перед цими танцями не встояли і люди суворих професій із усього світу – військові, поліцейські, пожежники.


Дивіться: Український військовий у Kiki challenge

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

#inmyfeelings #kikichallenge

Posted by Ярик Лавриенко on Wednesday, 29 August 2018


Kiki challenge


завдання, в якому людині потрібно вийти з машини, що рухається і на ходу станцювати поруч з нею. Інша людина, сидячи в машині, знімає те, що відбувається на відео. Танцювати потрібно під пісню репера Дрейка "In My Feelings". У ній співак зізнається своїй подрузі Кікі в любові.

У самому кліпі на пісню Дрейк ходить по порожньому місту, сидить в кафе і згадує свою кохану: "Кікі, ти мене любиш? Ти вже їдеш?". Однак такий підхід до любовного питання припав до душі не всім.


Комік Shiggy записав відео з танцем, в якому показав, що прокладати шлях до серця Кікі варто було б більш активно. Іншим користувачам сподобалася ідея і через лічені години її вже підхопили інші завсідники соцмереж.

Однак не всі користувачі Instagram та інших соцмереж можуть філігранно виконати трюк і знову сісти в машину неушкодженими. У багатьох щось йде не так, через що інтернет буквально кишить відео зі всілякими фейлов учасників флешмобу.


Дивіться: Kiki-флешмоб у світі


Нагадаємо, шкільна лінійка у Росії змусила світ вмирати зі сміху
Як повідомляв Знай.ua, у мережі опублікували дивне відео з голою дівчиною, зняте у Татарстані.
Також Знай.ua писав, кіт-екстрасенс за 5 мільйонів звів з розуму інтернет.