Еротичний гороскоп на 4 вересня Овен

Сьогодні ваша усмішка буде притягувати до вас чоловіків старшого віку. Їм ви нагадаєте дочку або племінницю, так що на морозиво можете розраховувати.

Еротичний гороскоп на 4 вересня Телець

Якщо хочете сьогодні провести ніч з партнером, то вам потрібно не їсти у другій половині дня. Їжа сьогодні може піти не тим боком, а це не найромантичніші моменти.

Еротичний гороскоп на 4 вересня Близнюки

Більше геометрії сьогодні. Різні трикутнички на подушках, смужки на сорочці або клітини на спідниці. І на завершення всього це поза «піраміда».

Еротичний гороскоп на 4 вересня Рак

Сьогодні вас чекає розчарування. Навіть якщо вас покликали в ліфт, це ще не означає, що партнер любить гострі відчуття, швидше за все, це єдине місце, де секс для нього можливий.

Еротичний гороскоп на 4 вересня Лев

Ваш улюблений захопиться чимось зовсім іншим. І в його піраміді пріоритетів секс займе точно не перше місце. Змиріться або боріться, вибір за вами.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Еротичний гороскоп на 4 вересня Діва

Сьогодні ви зрозумієте, що ви мріяли саме про цього партнера все своє життя. Якщо вам ніхто не заздрить, то можете позаздрити собі самі.

Еротичний гороскоп на 4 вересня Терези

Вам потрібно трошки більше флірту з іншими людьми. Це допоможе вам згадати, якими мають бути відносини, і в подальшому говорити більше теплих слів один одному.

Еротичний гороскоп на 4 вересня Скорпіон

Скорпіони сьогодні будуть вважати, що бачать людей наскрізь і точно знають, що зробить їх коханий. Але їх дуже сильно здивують, сьогодні в вашому ліжку буде щось зовсім незвичайне.

Еротичний гороскоп на 4 вересня Стрілець

Сьогодні ваш партнер досить сильно втомився і ваша любовна гра йому вже в тягар. Так що постарайтеся швидше і акуратніше.

Еротичний гороскоп на 4 вересня Козеріг

Любов знайде вас в самому несподіваному місці. Так що подумайте про контрацепцію, навіть якщо просто вирішили вийти в магазин за хлібом. Хто знає кого ви там зустрінете.

Еротичний гороскоп на 4 вересня Водолій

Цей день просто створений для флірту на роботі. Якщо вам раніше надавали занадто багато уваги, то сьогодні ви можете дозволити собі пограти в його гру.

Еротичний гороскоп на 4 вересня Риби

Зміна позиції може бути поганим результатом для політиків і армій. Але для сексу, це саме те, що потрібно. І сьогодні вам потрібно міняти їх частіше.