Еротичний гороскоп на 6 вересня Овен

Сьогодні ваша манія величі перейшла всі межі, хоч корону надягайте. Якщо ви хочете отримати хороший секс, то доведеться на якийсь час зняти цю корону. Ну або використовувати ігри в переодягання.

Еротичний гороскоп на 6 вересня Телець

Сьогодні вам будуть надавати симпатію люди, про яких ви ніколи б і не подумали. Ось такий сюрприз підкинула вам доля. Подумайте, може цей шанувальник вартий вашого ложа?

Еротичний гороскоп на 6 вересня Близнюки

Близнюки будуть захоплені темою індіанців і дикого заходу. Можуть навіть стати гордою, забобонною і розкутою індіанкою. Тільки не переборщіть з бойовим розфарбуванням інакше улюблений стане Стійким Блідолицим Воїном.

Еротичний гороскоп на 6 вересня Рак

Раки можуть сьогодні подражнити свого партнера, щоб не занадто розслаблявся. Нехай потренується в прирученні диких звірів у вашій особі.

Еротичний гороскоп на 6 вересня Лев

Вдома накопичилося багато справ? Ви можете поєднати, наприклад, прання і любовні ігри. Прямо на пральній машині.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

Еротичний гороскоп на 6 вересня Діва

Сьогодні вас чекає дуже цікава, але не найприємніша розмова зі своїм колишнім або з колишньої вашого нинішнього партнера. Запасіться валеріаною і побільше.

Еротичний гороскоп на 6 вересня Терези

Вам знадобиться більше вітамінів вранці, зробіть собі свіжовичавлений сік або вітамінний салатик, щоб легше перенести довгу пристрасть вашого коханого.

Еротичний гороскоп на 6 вересня Скорпіон

Сьогодні ваш партнер розповість вам дуже важливу інформацію. Можливо він просто сказав це ненавмисно, а може це його стратегія. Але ви все одно можете пишатися своєю перемогою.

Еротичний гороскоп на 6 вересня Стрілець

Сьогодні вас чекає невелике розчарування, партнер став «швидше», ніж раніше. Але таке іноді відбувається навіть з самими витривалими. Так що ставтеся з розумінням.

Еротичний гороскоп на 6 вересня Козеріг

Козерогам сьогодні потрібно більше грати в воді: ванна, басейн, водяні пістолети і мокрі футболки. Ось що зробить ваш вечір найбільш еротичним.

Еротичний гороскоп на 6 вересня Водолій

Сьогодні ви вирішите промовчати і не реагувати на всі витівки вашого партнера, навіть якщо його інтимна поведінку стала неприйнятна. Вирішили так вирішили, може й на краще.

Еротичний гороскоп на 6 вересня Риби

Сьогодні вам будуть задавати дуже багато питань з пропозиціями різного роду, але всі їх буде пов'язувати еротичний підтекст. Так що якщо погодилися на невинне морозиво, воно може виявитися не таким вже й безневинним.