Зірка інтернету Кирило Терешин, який став відомим і отримав прізвисько "Руки-базуки" через зловживання ін'єкціями синтола в біцепси, програв бій дівчині - бійця ММА Заїрі Дишековой.
Ведучий каналу представив Терешину дівчину як «незграбну модель», якій потрібно провести видеотест. Він попросив власника «рук-базук» демонструвати «легку фірмову двійку».
У першій частині поєдинку боєць ММА Дишекова імітувала нерозуміння того, що відбувається. Вона невміло закривалася від ударів Терешина, якому вдалося вдарити її по обличчю. Пізніше дівчина продемонструвала свої здібності і швидко загнала «руки-базуки» в кут. Терешин впав на підлогу, однак Дишекова продовжила завдавати ударів. Колеги відтягли її від суперника.


Терешин пізніше зізнався, що не очікував від дівчини нападу. «Я думав, це просто по приколу», — сказав він. Після поєдинку герої запропонували хлопцю пов'язати своє життя з MMA, однак той відмовився, пославшись на стан своїх рук.
На початку поєдинку, яке тривало менше однієї хвилини, Терешину вдалося завдати суперниці удар в обличчя. Однак після цього дівчина перейшла в атаку, загнала супротивника в кут і відправила "псевдокачка" в нокдаун.
Відео хоч і набула популярності в мережі, однак, як і більшість зйомок Терешина, заслуговує більш негативні відгуки:
"Дурне відео, як можна ставити в рингу жінку бійця і хлопця шоумена? Ви ще проведіть бій Кіркорова і Хабіба", "Вийти з жінкою на ринг вже не зрозуміло! А бити це ганьба", - пишуть користувачі в коментарях.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще


Кирило Терешин довгий час вводив у свої біцепси синтол, від чого ті стали просто величезними. У мережі його фото часто виявляється в добірці самих "диких" пластичних операцій.
Нагадаємо, гідності російської Кім Кардашьян вивалилися з купальника.
Раніше портал "Знай.иа" повідомляв, що Бузова шокувала фанатів міною без косметики.
ТакожЗнай.иа" писав, що бурхливе минуле відомого рокера вилізло прямо на сцені.