Шкіра - це найбільший орган у тілі людини. Вона таїть у собі безліч секретів, в які важко повірити. Читай про це в матеріалі Clutch.

Оновлення шкіри

Мертві клітини у величезній кількості покидають наше тіло щодня, а через місяць шкіра повністю стає іншою. Замість вже не живих лусочок формується новий шар.

Шкіра і вік

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

У новонароджених шкіра оновлюється кожні 72 години, у людини у віці від 16 до 35 років цей процес відбувається приблизно за місяць.

Що вбиває нашу шкіру

Щоденний контакт з хімічними речовинами через час призведе до негативних наслідків. Всі миючі, засоби для чищення, порошки і навіть мило, шампуні, містять цілий спектр елементів, від яких наша шкіра в'яне на очах.

Шкіра — індикатор здоров'я

Шкіра показує, що відбувається з нашим організмом всередині. Важливо уважно стежити за тим, що говорить тобі шкіра і вчасно звертатися до фахівців.

Що робить шкіру гладкою

Щоб бути здоровй шкіра потребує дуже простих речей: чистої води в достатній кількості, корисних продуктів, з великою кількістю клітковини, фізичної активністі і прогулянок на свіжому повітрі.

Шкідливі звички і шкіра

Шкіра дуже бурхливо реагує на шкідливі звички. Через звички, як правило, і з'являються зморшки.

Чотири головних вітаміну для здоров'я шкіри

Шкіра потребує регулярному надходженні вітамінів. Вітамін А — відновлює шкіру після сонячних пошкоджень. Вітамін D – сприяє зменшенню висипань на шкірі. Вітамін С і Е – потужні антиоксиданти, без яких наш шкірний покрив, як без рук.

Як доглядати за найтовстішими і найтонкішими ділянками шкіри

Наша шкіра градується на товсті і тонкі ділянки. Найніжніша і найтонша шкіра на повіках. Найтовстіша шкіра на стопах.

Водонепроникність шкіри

Якщо в організм надходить достатня кількість корисного жиру, то шкірний покрив стає водонепроникним.

Піт на шкірі

Сам піт не має запаху, неприємний аромат виходить від бактерій. Вчені прийшли до висновку, що людина може втратити до 13 літрів рідини в дуже спекотний день.

Нагадаємо, геть втому: ці продукти подарують силу і енергію на довгий час.

Як повідомляв Знай.ua, кохання лікує: 10 захворювань, які зцілює інтим.

Також Знай.ua писав, жир на талії: вашому організму катастрофічно не вистачає цього вітаміну.