Супермоделі не можуть виглядати погано, адже бути завжди на висоті - це частина їх роботи. Читайте в матеріалі Clutch про те, як їм вдається виглядати чудово навіть без макіяжу.

Міранда Керр

"Коли я відчуваю, що втомилася, обов'язково роблю перерву на пару хвилин. Потім я зручно забираюсь на ліжко, м'яке крісло і ложу на очі по кружечку органічного огірка. Цей б'юті-лайфхак допомагає швидко повернути свіжість погляду і позбутися від темних кіл під очима. Що стосується постійних звичок, то раз на тиждень я роблю нічну маску для волосся і шкіри голови з кокосового масла. Ранком волосся сяє".

Кендалл Дженнер

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Мої старші сестри вчили: не чіпай обличчя, не видавлюй прищі і користуйся кремом для повік. Це стало моєю мантрою, яка допомогла уникнути багатьох проблем зі шкірою! Ще я вмиваюся по два-три рази в день, щоб на обличчі не накопичувався бруд і пил, які витають у повітрі".

Белла Хадід

"Вважаю, що найважливіший етап догляду — це очищення. Я користуюся засобом від Dior. Наступний етап — зволоження. У мене дуже суха шкіра, тому я просто таки схиблена на масках! Знаю точно – без них моє обличчя вічно шелушилось б".

Ембер Валлетта

"Я завжди пильно вивчаю склад засобів по догляду за шкірою. Чим менше в них хімічних елементів, тим краще. Я в цьому впевнена. Ще я завжди використовую концентровані сироватки та скраби".

Раніше повідомлялося, що Моніка Беллуччі в інтерв'ю журналістам видання Elle розкрила головний секрет своєї краси.

Зірка, вік якої стрімко наближається до шостого десятка, все ще виглядає як дівчинка. Вона розповіла в інтерв'ю, що змушує її виглядати так свіжо в її немолоді роки.

Італійська актриса заявила, що намагається не залежати від думки інших і завжди судить про свою красу суб'єктивно.

Моніка Беллуччі сказала, що завдяки багатому життєвому досвіду, вона може слідувати своєму шляху, насолоджуючись життям. На думку моделі, саме те, що вона любить життя, і робить її такою чарівною.

Нагадаємо, секрет краси простий! 70-річна модель розкрила, як їй вдається виглядати на 35.

Як повідомляв Знай.ua, в 43 виглядає на 18: знаменита жінка-підліток розкрила свій секрет краси.

Також Знай.ua писав, секрети краси: експерти поділилися манікюрним трендом цього сезону.