Російська співачка Юлія Самойлова, яка раніше заявила про бажання назавжди покинути РФ і виїхати в Європу, прокоментувала своє рішення.

Відповідне відео вона виклала на власній сторінці в Instagram.

Скандальна артистка відразу ж заперечили бажання емігрувати до Європи, зазначаючи, що лише повторила слова матері дівчини, яка також прикута до візка.

"Я готова емігрувати з Росії в Європу", - це слова однієї відважної матері, чия дитина теж прикута до інвалідного крісла. Своєю заявою про від'їзд із Росії я просто намагалася привернути увагу до проблеми. У нашій країні неможливо отримати нормальні ліки - їх просто немає", - наголосила артистка і додала, що наразі не збирається назавжди залишати країну, але поділяє думку тих батьків, які готові зробити це заради своїх дітей.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу
Показати ще

Крім того співачка попросила не шукати у її словах будь-який політичний підтекст та намагалась все звернути у звичайний жарт.

Думки користувачів щодо її вчинку розділилися. Багато з них підтримали артистку, тоді як деякі назвали заяву про еміграцію піаром і порадили їй самій швидше покинути Росію.

Варто відзначити, що напередодні Юлія Самойлова опублікувала ролик у соціальній мережі, в якому сказала єдину фразу

"Я готова виїхати з Росії в Європу". Також вона додала, що подробиці про своє рішення повідомить трохи пізніше. Ця новина спровокувала справжній ажіотаж у мережі.

Разом з тим варто відзначити, що мати Юлії Самойлової, представниці Росії на міжнародному пісенному конкурсі "Євробачення-2018", звинуватила організаторів у тому, що її дочка не пройшла в гранд-фінал.

За словами матері конкурсантки, в концертний номер дівчини вклали замало грошей. Мати розповіла, що її дочка зломлена через критику її номера в Лісабоні.

"Чому зняли копійчаний кліп на коліні? Чому в ніхто Юлю не вклався, адже вона представляє цілу країну?" - заявила мати Самойлової.

РосЗМІ розповіли, що поїздка Самойлової на "Євробачення-2018" обійшлася Першому каналу приблизно в 15 мільйонів рублів.

Щоб отримати загальну суму, журналісти склали обов'язковий внесок учасників "Євробачення", вартість готелю та квитків бізнес-класу в Португалію для всієї команди (танцюристів, бек-вокалістів, стилістів, перукарів і фотографів). Також вони врахували витрати на постановку номера, пошиття сукні і зарплату команди.

Як відомо, Юлія Самойлова виконала пісню "I won't Break" у другому півфіналі "Євробачення". В десятку фіналістів дівчина не потрапила.

Юлія Самойлова заявила про еміграцію з Росії

Нагадаємо, глибину провалу Самойлової оцінили навіть в Росії.

Як повідомляв "Знай.ua" Самойлова зганьбилася на весь світ через виступ на Євробаченні.

Також "Знай.ua" писав, що провокація Кремля виступом Самойлової на Євробаченні з тріском провалилася.