Російська співачка Юлія Самойлова, яка неприємно вразила глядачів "Євробачення 2018" провальним виступом, вирішила виїхати за межі Росії, судячи з усього – назавжди.


Самойлова покидає Росію


Нещодавно артистка записала відеозвернення, в якому відкрито заявила про про бажання назавжди покинути Росію і іммігрувати в європейські країни. Причин артистка поки не пояснила, повідомляє Politeka.

"Я готова іммігрувати з Росії в Європу", - коротко зазначила Самойлова і додала, що подробиці про своє рішення повідомить трохи пізніше.


Пізніше співачка опублікувала в Instagram фото, на якому вона зображена в московському аеропорту "Шереметьєво". Юлія також підігріла чутки про те, що покидає РФ, хештегом # Європа і # Поїхали.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще


Користувачі соціальної мережі почали засуджувати і критикувати артистку за її рішення виїхати. Багато з них залишили досить жорсткі і образливі коментарі.

"Ну і нехай валить, невелика втрата. Всі чотири сторони відкриті", "Совість втратила", "Скатертиною дорога", "Кому вона там потрібна? Ні співати, ні підлогу підмести!", "Ви в Росії нікому не потрібні" та інші подібні висловлювання десятками прозвучали на адресу Самойлової.

Деякі також допустили, що це може бути просто чергова піар-кампанія.


Дивіться: Самойлова заявила про готовність емігрувати з Росії


Нагадаємо, "холостяк" 9 сезону розповів, які дівчата йому імпонують.
Як повідомляв Знай.ua, Лорак довела до сліз "Нову хвилю".
Також Знай.ua писав, український артист Андрій Данилко, більш відомий під псевдонімом Вєрка Сердючка, вперше за довгий час виступив в Росії.