Знімки Ані Лорак за годину набрали більше 30 тисяч лайків.
Не могла пропустити таку подію і співачка Ані Лорак.

Вона з'явилася на килимовій доріжці в незвичайному чорній сукні середньої довжини з об'ємними рукавами. Наряд Лорак неоднозначно оцінили її шанувальники. Деякі вважали образ співачки трохи дивним, але більшість користувачів були в захваті від зовнішнього вигляду артистки.


Опальна українська співачка Ані Лорак, яка вирушила на конкурс "Нова хвиля" в російському Сочі, поділилася кадрами свого виступу. Ані Лорак похвалилася відео з "Нової хвилі" в Росії "Вчора я виконала одну із знакових пісень у моєму творчому житті. Саме з піснею "Боже мій" я перемогла в конкурсі "Ранкова зірка". Сьогодні вона знайшла нове звучання в шоу DIVA", - написала співачка на своїй сторінці в Instagram і показала знімки, на яких вона постала в чорній відвертій сукні.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

"Діва, це було до сліз", "До тремтіння і до сліз", "Дуже душова пісня. Пробило до сліз", "Сльози текли, коли ви виконували цю пісню", - пишуть у коментарях під фото.

Як повідомлялося раніше, Андрій Данилко в образі Вєрки Сердюки виступив на закритій вечірці в Сочі. Скандальна українська виконавиця Ані Лорак і дружина прем'єр-міністра РФ Дмитра Медведєва відривалися разом з Сергієм Лазарєвим під виступ Вєрки Сердючки (Андрія Данилка) на популярному фестивалі в Сочі. Відповідне відео опублікував у своєму Instagram популярний російський співак Сергій Лазарєв.
Закритою для сторонніх очей "білої вечіркою" завершився перший день конкурсу молодих виконавців "Нова хвиля" в Сочі. Тут воркують за столом Філіп Кіркоров з Сергієм Лазарєвим, тут їсть морських гребінців Діма Білан, а там веселиться Андрій Малахов. Можна було зняти маски і розслабитися, розважала VIP-гостей сама Вєрка Сердючка.

Нагадаємо, що скандальна українська співачка Ані Лорак відноситься до тієї категорії зірок, які й дня прожити не можуть без соцмереж. Артистка регулярно радує шанувальників різноманітними знімками - від закулісних фото з концертних шоу, до зйомок кліпів. Але більше всього подобаються шанувальникам рідкісні сімейні кадри, які з'являються в Instagram.

Як повідомляв "Знай.іа" , що Лорак витрачає мільйони, щоб дочка не знала рідної мови.
"Знай.іа" писав, Лорак виклала гаряче фото в Instagram, і тут почалося.