Останнім часом шанувальники регулярно звинувачують скандальну світську левицю і російську балерину Анастасію Волочкову у сальному волоссі і недоглянутому зовнішньому вигляді. Однак звернув увагу фанатів кіт зірки по кличці Лаккі, якого балерина довела до критичного стану.

Так, нещодавно Волочкова опублікувала фотографію в своєму Instagram-акаунті, на якій зображений Лаккі, що лежить на дивані.

Побачивши зовнішній вигляд кота, фанати присоромили Волочкову і попросили краще доглядати за своїм домашнім улюбленцем.

Користувачі соціальної мережі стали звинувачувати балерину в тому, що вона не тільки не може привести себе в порядок, але і запустила навіть кота. Шанувальники не змогли у не митому і не чесаному коті впізнати дорогоцінну тварину породи британська срібляста шиншила.

кіт Волочкової - Лаккі

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

"Ох, бідолаха! На кого котик став схожий з такою недбайливою господинею", "Дуже схожі, одна морда і брудні волосся/шерсть", "Дико бачити такого замурзанного кота. Хоча б купили йому серветки вологі для вовни", "Настя, невже ви не бачите, що тварина недоглянута? Для кота з такою шерстю це дискомфорт, як мінімум, а як максимум - проблеми з травленням", "Величезний і брудненний, жах", - прокоментували знімок з котом користувачі Instagram.

До речі, Анастасія Волочкова поділилася в Instagram черговим фото, завдяки яким можна зрозуміти, як вона проводить свої вихідні. Так, балерина розповіла, що біля її будинку відкрився сучасний кінний клуб, куди вони записалися разом із донькою.

“Ось так ми проводимо час з Арішою. В п'яти хвилинах від дому наш чудовий кінний клуб. Сонячно на вулиці і на серці. Так чудово дозволяти собі робити те, що хочеться і оголосити вихідним будь-який день”, – написала вона.

Волочкова з донькою Аріадною

Нагадаємо, Анастасію Волочкову запросили рекламувати заміський клуб, який знаходиться в її селищі.

Як повідомляв портал Знай.uа, Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас. Наряд для цього артистка вибрала як зазвичай шокуючий: квітчасту сукню з величезним розрізом на нозі.

Також портал Знай.uа писав, що Волочкова перетворила похорон Кобзона на дике шоу.