Кажуть, чоловік повинен любити жінку більше, ніж вона його, тоді сім'я буде міцною і щасливою. З цього стає ясно, що коли чоловік вкладає в відносини менше жінки, справи кепські. Читай в матеріалі Clutch про ознаки того, що тобі потрібно відпустити партнера.

Якщо відносинам не судилося бути, значить не судилося. Просто тому що початок відносин багатообіцяючий, не означає, що вони призведуть до хеппі-енду. На ваші перспективи впливає дуже багато різних факторів.

1. Ви продовжуєте сваритися знову і знову про одне і те ж.

Це ознака вашої несумісності. Це показує, що ніхто з вас не є досить емоційно зрілою людиною, щоб вирішити конфлікт. Ви не можете прийти до компромісу, а так стосунки не складуться.

Популярні новини зараз
Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими "Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час
Показати ще

2. Тільки одна ти докладаєш зусилля у відносинах.

Для відносин і їх майбутнього потрібні зусилля двох осіб. Ти не повинна тільки одна старатися. Відпусти, і може ти побачиш, що він-то і не тримав тебе.

3. У тебе чи твого партнера є особисті проблеми, які заважають відносин.

Іноді відносини можуть дійсно бути в невідповідний для вас час. Може у когось з вас є проблеми, які заважають вашим відносинам в даний момент або в майбутньому — тоді краще їх відпустити.

4. У вас різне уявлення про майбутнє.

Як можна будувати стосунки, якщо у вас різні про них уявлення? Не потрібно сподіватися, що один з вас передумає — ви лише можете втратити свій час.

5. Ви не довіряєте один одному, коли ви не разом.

Довіра — основа відносин, і якщо у вас цього немає, то нічого не вийде.

6. Твоє життя у відносинах гірше, ніж без них.

Відносини не повинні погіршувати твоє життя, навпаки! А якщо ти відчуваєш, що відносини позбавляють тебе життєвої енергії, вони токсичні, і тобі потрібно звільнити себе від них.

Нагадаємо, зменшують апетит і прискорюють обмін речовин: 3 супер продукти для красивої фігури.

Раніше Знай.ua повідомляв, модна осінь-2018: 5 вагомих причин носити сукні.

Також Знай.ua писав, 5 манер, якими повинна володіти справжня леді.