За статистикою, у серпні цього року українці купили понад 10 тисяч імпортованих старих автомобілів. Варто відзначити, що це новий рекорд на українському ринку. У 2017 році ця цифра була вдвічі меншою, повідомляє асоціація "Укравтопром".

Згідно з рейтингом найпопулярніша марка автомобіля - німецький Volkswagen. Минулого місяця українці купили 1,5 тисяч авто. Уточнимо, що це на 65% більше, ніж зареєстрували у серпні 2017 року.

На другому місці опинилася французька компанія Renault. Українці придбали 1,3 тисяч старих авто на 47% більше, ніж роком раніше.

Renault Logan

Далі в рейтингу – чеська Skoda. Наші імпортували 1 тисячу авто з немалим пробігом. Попит за рік зріс на 64%.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Крім того, в топ-5 найбільш популярних потрапили автомобілі американського бренду Ford. Свій вибір на машинах даній компанії зупинили 717 українців.

Ford Fiesta

Останнім у рейтингу став японський Nissan. У серпні 2018 наші купили 602 машини цієї фірми.

У цілому в серпні легковий автопарк України поповнився 17,6 тисячею автомобілями. Українці придбали 7,3 тисяч нових машин.

До речі, польські автомеханіки, спираючись на накопичений багатий досвід, назвали найкращі автомобілі. Механіки оцінювали надійність різних моделей – кузова, електрообладнання, двигуна і трансмісії, підвіски, а також говорили про найбільш властиві поломки.

На підставі отриманої інформації машинам привласнювали бали, кількість яких визначило їх позиції в рейтингу.

В ціновій категорії Найкращі б/у авто вартістю до 2300 євро – впевнено лідирує німецький автопром. Пальма першості дісталася першому поколінню Audi A4 B5 (1994-2001 роки випуску), яке прийшло на зміну седану Audi 80 B4. 2-е місце – у п'ятидверного хетчбека малого сімейного класу Audi A3 8L (1996-2003), бронза – у четвертого покоління BMW Seria 3 E46 (1998-2007).

Нагадаємо, що "євробляхи" на 5 млрд євро перетворили на металобрухт.

Як повідомляв портал Знай.uа, уряд вперше пішов на зустріч водіям євроблях.

Також портал Знай.uа писав про топ-10 преміум-пропозицій на українському ринку автомобілів.