Російська співачка Алла Пугачова не може бути біологічною матір'ю близнюків Лізи і Гаррі. Експерти радять всім шанувальникам співачки вивчити медичний довідник і зіставити факти. Вони стверджують, що обидві дитини Алли Борисівни зовсім на неї не схожі, як, втім, і не схожі на Максима Галкіна.


За словами фахівців, коли у Пугачової з'явилися молодші діти, у всіх жінок у цьому віці вже настає клімакс, і яйцеклітини відсутні, і навіть той факт, що нібито співачка в молодості заморозила яйцеклітини, не витримує критики.

Максимально відомий вік використання матеріалу після заморожування - 10 років, але це поодинокі випадки, оскільки життєздатність клітин при заморожуванні становить приблизно 5-7 років. Пугачова не могла тримати свої яйцеклітини в кріокамері протягом 30 років.
Також експерти звернули увагу ще на один факт: в шлюбі з Кіркоровим Алла Борисівна дуже хотіла мати дітей, але так нічого і не вийшло, хоча тоді вона була набагато молодшою. Якщо б вона дійсно заморозила яйцеклітини, то використовувала їх під час шлюбу з Кіркоровим.

Популярні новини зараз
Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще


ролику відразу видна різниця в характерах двійнят. Гаррі більш спокійний і зосереджений хлопець, йому цікаво вникати в суть речей.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що популярний телеведучий і гуморист Максим Галкін часто публікує в Instagram сімейні фото і відео. Особливо шанувальники цінують кадри з маленькими дітьми зіркової пари.
У гумориста і шоумена Максима Галкіна і російської співачки Алли Пугачової підростають двійнята Ліза і Гаррі. Зараз малюкам вже за 4 роки.
Фанати давно відзначили живу міміку дітей і неймовірні артистичні дані. Ось і днями Максим поділився відео з малюками під час спільного походу на концерт органної музики.

Як повідомляв раніше "Знай.uа", що Пугачева налякала фанатів визнанням.


Також "Знай.uа" писав, що стало відомо, чию дитину виховує Моїсеєв.