Не знайшлося часу на літню відпуску? Не проблема, ми покажемо вам п'ятірку міст Європи, після поїздки у які ви не пошкодуєте, що прогавили "оксамитовий сезон".


Німеччина, Мюнхен

Мюнхен
Мюнхен


Ну хто не чув про Октоберфест? Найкрутіший фестиваль, де ви можете познайомитися із місцевою культурою, відкрити для себе різні сорти пива.

Мюнхен
Мюнхен

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року "Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень
Показати ще


Історичний центр міста (Altstadt-Lehel), або просто Альтштадт, також вкрай легко знайти - це все, що знаходиться в межах відомої "дорожньої петлі" Altstadtring. Саме тут знаходиться левова частка туристичних визначних пам'яток: обидві Ратуші, колишня резиденція баварських королів, Національний театр, легендарний Хофбройхаус і церква Фрауенкірхе.

Мюнхен
Мюнхен

І тут же - бутики відомих марок, торгові центри, маса ресторанів і готелів.

Нешвілл, Теннессі, США

Теннесі
Теннесі


На початку осені тут ще досить тепло, тому відпочинок вдасться на славу. Якраз у вересні розпочинаються численні фестивалі: Незалежної музики, "Американа", " Music City Food & Wine Festival". Уздовж території штату протікає річка, яка ділить його на три частини: Західний, Середній і Східний Теннессі.

Теннесі
Теннесі

Теннесі
Теннесі

Мексиканська затока відіграє істотну роль на його формування: від нього на Теннессі дмуть вітри і приходить велика частина опадів.


Патагонія, Аргентина

Патагонія
Патагонія


Полюбляєте гори? Тоді вам сюди. Зверніть увагу на красу Анд, а саме на їх частину в Патагонії – це чудовий гірськолижний курорт. Вже з першим прохолодним осіннім повітрям сюди можна їхати на засніжені схили.

Патагонія
Патагонія

Одна з головних визначних пам'яток Аргентинської Патагонії - національний парк Лаго-Арджентіна ( "Парк льодовиків"), що налічує 13 льодовиків, які, спускаючись з гір, тануть в водах озер Вьедма і Арджентіна.

Патагонія
Патагонія


Монреаль, Квебек, Канада

Монреаль
Монреаль


Старий Монреаль восени набирає ще більшої краси, ніж влітку чи навесні. Воно й не дивно: старе місто у барвах золотої осені набуває дивовижно-казкового настрою, тут витає романтика і дух героїзму.

Монреаль
Монреаль

З архітектурних див - Біодім - це центр, де під одним дахом вмістилися зоопарк, акваріум або інсектаріум, можна подивитися науково-популярні фільми, послухати лекції про захист навколишнього середовища.

Монреаль
Монреаль

Поруч біля наукового центру знаходиться ще одна визначна пам'ятка міста Олімпійський стадіон Монреаля.


Брюссель, Бельгія

Брюсель
Брюсель

Брюссель восени зігріє своїх туристів смачним пивом, солодким шоколадом, вафлями і картоплею-фрі. Це столиця Бельгії, Фландрії і Європи. Середньовічна площа Гран-Плас воістину грандіозна; на ній розташовані будівлі XVII в. і квітковий ринок, що працює щодня.

Брюсель
Брюсель

З Атоміуму (брюссельської Ейфелевої вежі) відкривається чудовий вид на місто та околиці. Любителі архітектури повинні відвідати музей Орта, будинок бельгійського архітектора Віктора Орта. Клуби та бари Сен-Жері круглий рік повні відвідувачів.


Дивіться: Куди поїхати відпочивати восени


Нагадаємо, в Україні запровадять "платний безвіз".
Як повідомляв Знай.ua, кримчани показали на що перетворився півострів після окупації.
Також Знай.ua писав, у мережі показали загадковий шматочок Марса на тілі Землі.