В анексованому Криму настрої людей із кожним днем погіршуються. Ситуація тут чимдалі, тим складніша – екологічні катастрофи, крах єдиної валюти, яка ходить на півострові (нехай і російського рубля), бідність та невідомість.


Крим після анексії: на що скаржиться населення?

Армянськ
Армянськ


Приміром, через отруєння невідомою хімічною речовиною в Армянську закрили кілька КПП, українські прикордонники в екстреному порядку пропустили на Херсонщину вже більше 50-ти людей для отримання медичної допомоги.

Армянськ
Армянськ

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

На пункті "Чонгар" поки рух йде швидко, росіяни традиційно скаржаться у соцмережах, нібито з України прямує "натовп екологів та хіміків", поступово починають утворюватися черги.


Мешканці заражених хімікатам регіонів скаржаться на погіршення стану здоров'я, забруднене повітря та багато іншого:

Армянськ
Армянськ

"З ранку до вечора було нормально, а потім знову поперло", "Приїхала з Євпаторії, відразу відчула кислий запах, відразу нудити почало. Мало що змінилося. Нудота не проходить, печія і стан дуже поганий ","Повітря на вулиці у дворі чистіше стало, а ось з 7 поверху відчувається кислота - слабше, але відчувається "," Зараз вийшов на балкон - запах є. Не такий пекучий, але є "," Сьогодні повернулися з Керчі. Кислотою не пахло, але почало дерти в горлі і піч очі. Взяли речі і поїхали знову з міста до батьків. Все пройшло. І це факт. Бережіть себе ", - пишуть у коментарях.


Але найголовніше, що непокоїть кримчан – так звана комендантська година. У Ялті взагалі не можливо вийти на вулицю, по скверам десятки безхатьків, каналізація забита, дороги зруйновані, а саме місто поступово перетворюється на звалище.

Крим
Крим


В Алушті зникли банкомати, гроші зняти тепер не можна, в черзі люди обговорюють виключно провальний курортний сезон.

Не допоміг навіть хвалений Керченський міст, після будівництва якого Путін обіцяв Криму "табуни туристів".

Алушта
Алушта


Український паспорт зайняв 24 місце по спектру можливостей, які надає своєму власникові.

Паспорт громадянина України гарантує безвізовий доступ в 90 країн. Ще в 41 країні українці можуть отримувати візу по прибуттю.

Крим
Крим


Курс рубля – 70, у державному секторі урізали преміальні, тому кримчани навряд чи можуть назвати життя у "приєднанні" до Росії таким райдужним, як описували їм з Кремля.


Дивіться: озвучено причину екологічної катастрофи в Криму


Нагадаємо, блогер показав, що хвилює кримчан.
Як повідомляв Знай.ua, причиною хімічної катастрофи в Криму стала техногенна аварія на заводі "Титанові інвестиції".
Також Знай.ua писав, у Росії стартували наймасштабніші військові навчання.