Фото пляжу в російському Краснодарському краї, де посеред сміття, водоростей і палиць засмагають відпочивальники, шокувало користувачів мережі.

Про це повідомляють ЗМІ.

Знімок поширив користувач Twitter із ніком "Пятая Колонка", супроводивши його хештегом #ЭтуСтрануНеПобедить.

"Спочатку подумав, що це фотошоп. Але ні, реальний пляж. І люди справжні, живі. Лежать ось, засмагають", - підписана світлина.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

У свою чергу інші користувачі мережі відразу ж взялись коментувати та підтримувати думку про жалюгідний стан розрекламованого пляжу. Крім того деякі з них пропросили Путіна "прислати прибиральників" задля приведення пляжу до нормального вигляду.

"Чому дивуватися, якщо з лопати їсти не западло", "Стільки здорових лобів, щоб хоча б заради себе пляж прибрати, але ні, вони в лайні будуть засмагати, ні кроку без команди партії і беззмінного лідера. Путіне, введи прибиральників!" "Як після корабельної аварії дерев'яного вітрильника: колоди, палиці й людські тіла", "І їх це влаштовує: подивіться на ці задоволені, щасливі, наповнені гордістю обличчя", "І дрова шукати не треба - дивно, що шашлик ніхто не смажить", - пишуть у коментарях до посту.

Разом з тим варто відзначити, що в окупованій Росією Ялті пляж поблизу "Міністерства оборони РФ" перетворили на звалище.

Відповідні знімки опублікували місцеві жителі в соціальних мережах.

Відзначається, що орендарі стягують за в'їзд на дану територію та інші послуги по 300 рублів (близько 125 гривень).

"А за все літо вони жодного разу не зволили вивести сміття, гори сміття, внизу стоїть. Де контролюючі служби, СЕС і тд", - обурилися місцеві жителі.

"Крим. "Пляж міністерства оборони РФ" в Ялті. Говень у всій красі", - прокоментував блогер КРИських бандерівець в Twitter.

У мережі відзначили, що подібне беззаконня спостерігається останні кілька років, хоча деякі і стверджують, що в Ялті все "по-старому".

"*уле тут говорити, у кого погони і влада в кишені, той і правий. Споживач завжди програє", "А в Ялті все по-старому", "Ні, трохи не так, по-старому-новому", "Між іншим, на цій парковці з мопеду злили бензин і ключ стягнули. Про ключ, самі винні. Але сам факт, крадіжка на оплачуваній парковці", "По-старому так не було. Останні кілька років так", - обурилися місцеві.

Міст не допоміг - чому кримські пляжі досі порожні, а продукти дорожчі ніж в Москві?

Нагадаємо, про зникнення сім`ї в Криму.

Як повідомляв "Знай.ua", віддана російська туристка завила через відпочинок у Криму.

Також "Знай.ua" писав, що у мережі показали, як російські дикуни спотворюють пляжі півострова.