Коли чоловік і жінка створюють нову сім'ю, вони часто бувають повними міфів та ілюзій, які приводять їх до повного розчарування. Про найпоширеніші міфи, в які не варто вірити, вступаючи в шлюб, читайте у матеріалі Clutch.

Отже, перерахуємо найбільш розповсюджені міфи, які часто призводять до розриву подружніх стосунків:

1. Романтичне кохання триватиме вічно;
2. Мій партнер здатний зрозуміти, що я хочу, навіть якщо я не говорю про це;
3. Якщо є любов, то буде і хороший секс;
4. У стосунках завжди будуть яскраві емоції та враження;
5. Я буду у стосунках тільки коли у нас буде все добре, але не збираюся терпіти сварки і позбавлення;
6. Мій партнер допоможе мені впоратися з комплексами і страхами;
7. Мій партнер заповнить мої минулі невдачі;
8. Мій партнер буде прощати мені погані вчинки;
9. Мій партнер завжди буде на мій стороні, завжди буде терпимим і завжди буде любити мене (якою б не була моя поведінка).

Справа в тому, що ми практично всі, у тій чи іншій мірі, буваємо піддані одному або декільком з цих міфів. Але для побудови гармонійних стоснків їх треба переглянути і переосмислити. Якщо ваша голова переповнена такими небилицями ви ніколи не зможете побудувати тривалих подружніх відносин.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Нагадаємо, навіть після найпристрастнішого і тривалого сексу може виникнути почуття спустошення, біль і самотність, що супроводжується сльозами. Це стосується як жінок, так і чоловіків. Нещодавно вченим вдалося розкрити природу даного феномену.

Варто відзначити, що подібні почуття доставляють дискомфорт, а також можуть відлякати партнерів. Більше того, вони можуть виникнути навіть при вступі в інтимні стосунки з людиною, з якою ви зустрічаєтеся на протязі декількох років.

Як стверджують психологи, подібна поведінка є нормальною, оскільки людина не повинна відчувати ейфорію і радість після інтиму. У науковому світі такий стан носить назву посткоїтальна дисфорія і його пов'язують зі сплеском гормонів.

Нагадаємо, астрологи назвали найнесумісніші пари за знаком Зодіаку.

Як раніше повідомляв "Знай.ua", психологи виділили 10 етапів зближення у відносинах.

Також портал "Знай.ua" писав, фахівці виділили 10 основних справжніх причин відмови жінок від інтиму.