Для того, щоб ваші стосунки стали міцними і довговічними вам потрібно всього лише вивчити ці 5 мов кохання. Про це читайте в матеріалі Clutch.

Мова кохання 1: Слова заохочення

Якщо ти хочеш, щоб твій чоловік був щасливий, навчися хвалити його і надихати. Говори йому слова, які будуть мотивувати його.

Словами заохочення також є слова в дусі "пробач", "я була не права", "ти прав". Якщо ти будеш просити у свого чоловіка прощення, він буде любити тебе ще більше.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Мова любові 2: Час

Пам'ятай про те, що немає нічого важливішого за твого чоловіка і дітей і намагайся проводити з ними якомога більше часу. Подумай, який вид діяльності подобається вам обом і який принесе вам користь.

Мова кохання 3: Подарунки

Подарунок від коханої жінки - це завжди приємно. Подарунком може бути навіть дрібниця, яка несе якийсь сенс. Крім того, ти можеш подарувати чоловікові себе, свій час і свою увагу.

Мова кохання 4: Допомога

Не варто змушувати чоловіка щось робити для тебе, тут можна тільки просити.

Допомагаючи чоловікові, ти проявляєш своє кохання, і він це відчуває, адже ти витрачаєш свій час і сили. Якщо ти відчуваєш, що не можеш впоратися з поставленим завданням, попроси свого чоловіка тобі допомогти, але не вимагай від нього допомоги.

Мова кохання 5: Дотики

Що може бути приятніше, чим ніжні дотики коханої жінки? Пострайся доторкатися до свого чоловіка якомога частіше. Ласкаво торкайся його, погладжуй і обіймай - він обов'язково це оцінить.

Всі пункти стосуються і чоловіків — у відносинах важливо говорити на всіх 5 мовах кохання обом партнерам. Вивчайте нові мови разом, не стійте на місці, кохайте одне одного і "говоріть" про це кожен день.

Нагадаємо, астрологи назвали найбільш несумісні пари за знаком Зодіаку.

Як повідомляв портал "Знай.ua", за результатами дослідження фахівці виділили 10 основних справжніх причин відмови жінок від інтиму.

Також "Знай.ua" писав, хоча кожні відносини унікальні, більшість проходить через кілька етапів на шляху до зближення. Вчені виділили 10 етапів зближення у відносинах.