Виконавчий директор AMC Джош Сапан розповів, що у керівництва багато цікавих планів щодо популярного серіалу "Ходячі мерці", зокрема на франшизу чекає продовження.

Про це пишуть західні ЗМІ.

"Ходячі мерці" — це всесвіт... і у нас є план щодо того, як її розвивати в наступні десять років. Ці плани ми розробляли з особливою ретельністю і повагою до фанатів по всьому світу", - сказав на конференції Сапан.

Ходячі мерці

Видання Forbes припускає, що керівництво каналу не буде закривати основне шоу в найближчі роки, навіть після відходу головного героя - Ендрю Лінкольна, який зіграв роль Ріка Граймса.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

І хоча в останніх сезонах рейтинги серіалу значно впали, тим не менш показники все ще вищі, ніж у інших проектів AMC.

На думку видання, канал також зосередиться на спін-оффах. Керівництво продовжить розвивати сюжетні лінії "Бійтеся ходячих мерців" — ймовірно, в майбутньому глядачів знову чекають переходи персонажів з одного серіалу в інший.

Раніше продюсер шоу Скотт Гімпл натякав, що у студії "є багато можливостей" запустити ще один проект. Ймовірно мова йжде про новий фільм, а можливо і про цікаве продовження вже популярного серіалу.

В кінці травня ЗМІ повідомили, що Ендрю Лінкольн покине шоу, а головним героєм стане Деріл. Пізніше актор підтвердив цю інформацію — він сказав, що хоче більше часу проводити зі своєю родиною. Поки невідомо, як і коли автори виведуть Ріка Граймса з сюжету.

Ходячі мерці

13 вересня у тизері дев'ятого сезону творці шоу показали, що Нигану буде відведена певна важлива роль в сюжеті. Прем'єра першого епізоду намічена на 7 жовтня.

Дивіться: Що так вразило ключового героя "Ходячих мерців"

Нагадаємо, фінальний сезон "Гри престолів" шанувальники з нетерпінням чекають вже у першій половині наступного року. І продюсери потрохи починають рекламну кампанію. На днях Кіт Харінгтон, який зіграв Джона Сноу, з'явився на шоу MTV News і розповів про нові епізоди, і здається, вибовкав надто багато.

Як повідомляв Знай.ua, мережу злили трейлер нового фільму братів Коен під назвою "Балада Бастера Скраггса", який розповідає про життя в глухих містечках на Дикому Заході.

Також Знай.ua писав, що, з'явився трейлер найочікуванішого фільму. Багато хто чув про те, що юна актриса Ель Фаннінг вже встигла досягти великих успіхів у кар'єрі. Наприклад, нещодавно з'явився вражаючий трейлер драми "Я думаю, тепер ми одні" з її участю. Прем'єра фільму відбудеться на кінофестивалі в Торонто, який пройде з 6 по 16 вересня.