Довгоочікуваний трейлер картини "Балада Бастера Скраггса", знятої братами Коен, був опублікований стрімінговим сервісом Netflix. Відомо, що новий фільм – це своєрідна добірка, яка складається з шести новел. Стрічка розповідає про життя в глухих містечках на Дикому Заході.

Свою назву творіння братів Коен отримало на честь героя однієї з новел — співаючого ковбоя Бастера Скраггса. Головні ролі у фільмі виконали Тім Блейк Нельсон, Том Вейтс, Джеймс Франко і Ліам Нісон. За словами творців картини, вони завжди любили фільми-антології, особливо італійські, зняті в 1960-х роках.

"З нашою антологією вестерн-історій ми спробували зробити щось схоже і залучити кращих режисерів сучасного кінематографа. На щастя для нас, вони обидва погодилися", — розповіли Коени. Відомо, що спочатку режисери планували створити серіал, але в підсумку перетворили його в двогодинний повнометражний фільм. На Netflix «Балада Бастера Скраггса» вийде 16 листопада 2018 року.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Для довідки відзначимо, що брати Джоел Девід і Ітан Джессі Коени – американські режисери, продюсери та сценаристи кіно. Є одними з найбільш значущих сценаристів Голлівуду. Широко відомі по таких фільмах, як «Старим тут не місце», «Фарго», «Великий Лебовскі», «Бартон Фінк», «Перехрестя Міллера» і «Людина, якої не було». Є володарями чотирьох премій «Оскар».

Раніше повідомлялося, що з'явився трейлер найочікуванішого фільму. Багато хто чув про те, що юна актриса Ель Фаннінг вже встигла досягти великих успіхів у кар'єрі. Наприклад, нещодавно з'явився вражаючий трейлер драми "Я думаю, тепер ми одні" з її участю. Прем'єра фільму відбудеться на кінофестивалі в Торонто, який пройде з 6 по 16 вересня.

Нагадаємо, Джон Сноу вибовкав найцікавіше про фінал Гри престолів.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Зібров і Астаф'єва запалять в українській комедії "Продюсер".

Також портал "Знай.uа" писав, що фільм про Донбас побореться за "Оскар".