Для багатьох кухня це одне з найважливіших місць в будинку, тому кожна господиня намагається облаштувати це місце, як можна краще. Радимо вам ознайомитися зі списком з 7 предметів, які в один момент можуть зіпсувати обстановку на вашій кухні.

По-перше, варто бути уважною до того, щоб ваша кухня і речі, які перебувають в ній не були заповненими додатковими зображеннями їжі або напоїв.

господарка

Зовсім не потрібно додатково покривати фасади намальованими апельсинами, скляним фартухом із зображенням полуниці, серветками з кавою і банками з зображенням круп.

стильний посуд

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

По-друге, ми радимо вам позбавитися від всіляких упаковок, наприклад, від заводських упаковок побутової хімії. І якщо в санвузлі всі давно звикли переливати рідке мило в спеціальний дозатор, який підходить інтер'єру по стилістиці, то на кухні, як і раніше можна зустріти літровий бульбашка Fairy.

Пластикові обробні дошки здатні зруйнувати інтер'єр будь-якої, навіть дуже стильною і сучасної кухні. Тому краще виберіть дошки з натурального дерева або штучного каменю.

дошки

Наступний пункт це клейончата скатертина. Так, згодні, вона дуже практична і її легко витерти. Але в «потенційно брудній» зоні готування краще взагалі обійтися без скатертин - використовувати відкриту стільницю. А для обіднього столу припасіть нехай недорогий, але текстиль.

Багато господинь грішать тим, що вони намагаються вмістити в своїй кухні всі кольори веселки. Велика кількість кольорів допустима, тільки якщо вони є частиною цілісного продуманого інтер'єру. Але якщо чашки і тарілки ніяк «не дружать» між собою, то варто з ними розлучитися. Якщо вам дуже важко зробити вибір на одному кольорі, то вибирайте нейтральні варіанти - білий, чорний, сірий, бежевий. Добре спрацювати може поєднання пари акцентних кольорів, наприклад, блакитного і гірчичного.

для кухні

Передостанній пункт це різнокольорові банки з малюнком, які не тільки виглядають не дуже привабливо, але і зберегти продукти не допомагають. Замість них ви можете використовувати прозорі скляні або однотонні керамічні ємності.

Наостанок згадаємо про "родзинку" кожного будинку. Багато хто говорить про те, що коли у вашому будинку з'являється пакет з пакетами, то це ознака вашого дорослішання. І раз так, то для поліетиленової тари варто підібрати спеціальний контейнер. Навіть якщо вам здається, що пакети ретельно заховані, вони можуть в будь-який момент розсипатися феєрверком по всій кухні.

родина

Сподіваємося ці поради допоможуть вам зробити кухню ще більш затишною і стильною!

Нагадаємо, зовсім неважливо, дощ за вікном чи сонце, коли у вас є така крута підбірка анекдотів. Вони піднімуть вам настрій і розфарбують ваш вихідний у щасливі кольори. Знай.иа зібрав найцікавіші з них щоб змусити вас сміятися до сліз.

Як повідомляв Znaj.ua, сварки - це те, що псує життя пари і часто приносить біль обом партнерам. Як саме виникають сварки і як саме їх уникнути читайте в матеріалі Clutch.

Також Znaj.ua писав про те, що як діти, так і батьки мають різні емоційні стани. Тому діти повинні розуміти, що батьки теж можуть сваритися. Але варто знати, чого категорично не можна робити, якщо ви сваритеся при дитині.