Пасажири тролейбуса були шоковані вчинком чоловіка поважного віку, який чи то вирішив зекономити, чи так, показати свою дурість. Люди зафільмували пенсіонера-зачепера.

Інцидент трапився у Запоріжжі, 18 вересня.

Відеоролик зявивсня в паблік-аккаунті "Це Запоріжжя"в Instagram.

"А ми продовжуємо наш хіт-парад божевільних вчинків звичайним пасажиром тролейбуса №3",- коментують автори посту.

Як видно на записі, чоловік вхопився за драбину на корпусі тролейбуса, поки той їхав. Чому він вирішив це зробити — невідомо, але така витівка дуже здивувала українців, які переглянути відео та особисто були свідками пригоди пенсіонера-екстримала.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

У коментарях користувачі мережі зазначають, що вчинок чоловіка був дурним і небезпечним. А ще висловлюють думку, що зачепінг — прояв деградації.

"Пільговий проїзд для пенсіонерів"

"Може йому просто адреналінчику в житті не вистачає?",

"Я подумав, що це був маршрутник",

"Одноразові люди",

"У дідусів мізків також небагато",

"Заощадив - значить заробив", - коментують ситуацію українці в мережі.

Нагадаємо, що чергові екстим-розваги закінчилися для 16-річного підлітка смертю. На Київщині хлопця уразило електричним струмом, коли той виліз на електричку, щоб проїхатись "з вітерцем".

Як повідомляв Знай.ua, в липні цього року черговий сміливець, якому не вистачало гострих відчуттів, мало не поплатився життям. У Києві знайшли на рейках зацепера, якого вразило стурмом, він отримав 50% опіків тіла.

Також Знай.ua писав, що ігри на рейках довели підлітка до реанімації. у Росії, місті Калінінграді. Підлітки вирішили погуляти по рейках. І це дивом не вартувало одному з них життя.
Один з підлітків, хлопець заліз на арку залізничного шляхопроводу. Він ухопився за контактну мережу і отримав удар струмом. Від потужного розряду він втратив свідомість і впав на рейки.