У столиці Австрії відкрилася десятий віденський тиждень моди MQ Vienna Fashion Week. Захід пройшов у Музейному кварталі, арт-комплексі в центрі міста.

Варто відзначити, що в події вперше взяли участь українські дизайнери. Олена Буреніна та Оксана Муха відкрили тиждень моди своїми колекціями.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Ініціатором, ідейним натхненником, спонсором і організатором участі українських дизайнерів виступило Посольство України в Австрії.

Тиждень моди у Відні дуже масштабний: у ній взяли участь 70 дизайнерів і відвідали 10000 глядачів.

Раніше повідомлялося, що на цьому тижні Нью-Йорк став столицею світової моди. У великому яблуці, здається, модельєри і моделі показали вже все, що тільки можна. Однак модного "божевілля" не буває мало.

По подіуму пройшлися моделі, які показали "голі купальники" з ізоляційної стрічки.

Якщо говорити простіше, оголені тіла манекенниць були обклеєні шматочками клейкого матеріалу, використовуваного в будівництві. Про це пишуть американські модні журнали.

Виявляється, відомі кутюр'є створюють і сміливі проекти з використанням нестандартних матеріалів. Унікальні купальники створені дизайнером Джоелем Альварезом для модного будинку Black Tape Project.

Варто відзначити, що це не перший експеримент модельєра з використанням ізоляційної стрічки. У його колекції вже є вбрання і чорними смужками скотчу. У нових моделях купальника можна побачити не один відтінок шматочків: зелений, червоний, золотавий і т. д. Нова мода шокувала публіку.

Зокрема глядачі були дуже здивовані, побачивши дівчину-модель, у якої навіть голова була прикрашена шматками сріблястого скотча. Страшно й уявити, які модні тенденції чекають людство в майбутньому.

Нагадаємо, українські зірки показали стильні вбрання на відкритті найяскравішої модної події осені - Ukrainian Fashion Week-SS19.

Як повідомляв Знай.ua, кохана Бредлі Купера в пікантному платті Versace розкрила всі секрети.

Також Знай.ua писав, в мережі показали яскраві вбрання на Ukrainian Fashion Week.