Зовнішність та фізичні вади – зовсім не перешкода для завзятих жінок, навіть у модельному бізнесі. Нещодавно справжньою зіркою Тижня моди у Нью-Йорку визнали іспанську модель з синдромом Дауна – дівчину, для якої це дефіле було заповітною мрією.


Незвичайний Тиждень моди


Маріан Авіла з'явилася на нью-йоркському Тижні моди завдяки дизайнеру з Атланти, яка знайшла дівчину через соціальні мережі. Більш того, юна модель викликала фурор, коли на подіумі з'явилася в червоній сукні:

"Я відчувала себе дуже щасливою і мені дуже сподобалося дефілювати на такому престижному подіумі. Я хотіла показати світу, що немає ніяких бар'єрів, якщо існує мрія", - зізналася дівчина.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще


Коли Авіла народилася, всі в кімнаті "вражено замовкли", як розповідала вона сама. З першого погляду всім було ясно: у неї синдром Дауна, проте мати дівчинки ще тоді твердо вирішила, що буде ставитися до доньки як всі інші матері до своїх дітей – із любов'ю та розумінням.
Судячи з усього, підхід жінки до виховання увінчався успіхом.

Сьогодні Маріан стала відомою іспанською супермоделлю. Сама дівчинка, до речі, ще будучи маленькою твердо знала, якою справою хоче займатися, коли виросте. Дорослим вона відповідала, що стане моделлю і буде "ходити по подіуму на нью-йоркському Тижні моди" – так і сталося.


Маріан особистим прикладом довела всьому світу: синдром Дауна не став для неї перешкодою. Втім, стати моделлю дівчині вдалося головним чином завдяки люблячій сім'ї. Підтримка батьків була для красуні ключовим фактором успіху.


Дивіться: Модель Маріан Авіла, підготовка до Тижня Моди


Нагадаємо, син ведучої програми "Давай одружимося" зіграв весілля.
Як повідомляв Знай.ua, названо 5 манер, якими повинна володіти леді.
Також Знай.ua писав, британська Кардашьян похизувалася пишними формами у купальнику.