Сім'я Лариси Гузеєвої на ці вихідні одружила 26-річного сина Георгія. Весілля відіграли в сонячній Грузії, на батьківщині батька нареченого Кахи Толордави.

Ця інформація стала відома з Instgram Лариси Гузеєвої, куди вона викладала святкові знімки.

На весіллі сина актриса з'явилася в мереживному вбранні голубого відтінку.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Судячи по підписах до фото, Лариса Гузєєва відноситься до невістки чудово:

"Моя Ганнуся. Принцеса. Найгарніша і найніжніша!", - пише вона.

Наречена вибрала дві сукні: довгу, зі шлейфом і відкритою спиною для першого дня і коротку для другого.

Перш ніж створювати сім'ю, молоді люди жили разом кілька років. У коментарях багато хто писав про те, що Ганна занадто простенька для Георгія. Були й такі, хто був у захваті від дівчини.

"Чому такі красиві хлопці беруть собі в дружини сірих мишок" "Син красавчик!!!а наречена селючка..." "Наречена не дуже,,,( на тлі нареченого звичайно,( він затьмарив її просто!!!!!" "Яка вона маленька" "Не родись красивою, а родись щасливою" "Здорово! Прекрасна, мила, з прекрасною фігуркою, ніжна невістка, красень син, мудра свекруха" "Ваш син, Лариса, класний хлопець) Можливо з вигляду наречена і не топ-модель, але дивлячись на цю мініатюрну леді в переважанні чуйність, доброта, природність і легкість характеру.. це крутіше надутих губ і новомодного тюнінгу" "Які вони красиві і справжні!! Бути справжніми зараз рідкість! Дай, Боже, їм щастя і всепоглинаючої Любові!!" сперечаються дописники зірки в коментарях

Нагадаємо, що відома російська актриса дуже серйозно здивувала своїх шанувальників незвичайним фото. Так, у своєму Instagram телеведуча опублікувала спільний знімок з головних фізруком країни Дмитром Нагієвим. На фото Лариса і Дмитро ніжно обнімаються і з пристрастю дивляться один одному в очі.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", Лариса Гузєєва, відома як телеведуча шоу "Давай одружимося", опублікувала в Instagram запис, де засудила колег.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що російську актрису і ведучу передачі "Давай одружимося" на "Першому каналі" Ларису Гузєєву внесли у список злочинців українського волонтерського центру "Миротворець".