Сьогодні леді ми називаємо жінку, яка володіє певним набором якостей, і блакитна кров тут ні до чого. Видати дівчину іншого кола можуть її усталені звички, виховання, незнання певних норм поведінки в суспільстві. Повідомляє Clutch.

Справжня жінка робить все з гідністю, уважністю і помірністю.
Якщо вам цікаво дізнатися, леді ви, пройдіться по цих пунктах і чесно дайте собі відповідь, чи відповідаєте ви їм. Якщо ні, все в ваших руках.

Завзятість і праця допоможуть вам стати справжньою леді.

1.Уміння правильно відповісти на хамство

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Кожен з нас час від часу стикається з грубістю і хамством. Природно, ви не можете ігнорувати соціум і контролювати поведінку малознайомих людей. Однак велике питання, як ви будете реагувати на подібні прояви і виховання оточуючих.

Найстрашніше покарання для хама - абсолютна байдужість і нульова реакція. А ось якщо ви відповісте на його хамство своїм хамством, ви тільки роздратувати його і звільніть його від дискомфорту самотності.

Скористайтеся парочкою дотепних відповідей на хамство:

• Сподіваюся, що хамство - тільки ваша маска, і насправді ви краще.
• Щоб мене шокувати, вам доведеться сказати що-небудь розумне.
• З банальної точки зору моєї ерудиції, ваші емоції в даній ситуації ніяк не співвідносяться з вашими діями. Але тим не менше мені смішно, можете продовжувати.
• Справи у мене відмінно, тому порадувати вас нічим.

2. Брендофілія: розуміння того, що Шанель + Гуччі + Луї Вітон = Моветон

Одягайтеся елегантно і скромно. Ключовим словом в одязі має бути гідність. Зараз, як ніколи, цінується простота і мінімалізм. Вже якщо королева Англії і дружина герцога Кембріджського Вільяма з задоволенням носять прикраси та одяг бренду Zara, то варто задуматися.

Навіщо намагатися одягатися в Channel, якщо ваш бюджет не дозволяє, тим більше, навіщо вдягати одяг з великим логотипом крутого бренду, якщо це підробка.

Вибирайте якість, стежте за модними тенденціями, доглядайте за собою, волоссям, шкірою, нігтями, дотримуйся гігієни, при цьому залишайтеся собою. Охайність, простота, гармонія з собою, - запорука вашого прекрасного зовнішнього вигляду.

3. Грація кішки: стежте за вашою ходою

Навчіться завжди і всюди дотримуватися правильну поставу - це головна "прикмета" граціозної ходи.

Нагадаємо, як виглядає гарна постава: підніміть плечі, наскільки зможеш високо, в такому положенні відведіть їх назад, потім опустіть. Це і є правильна постава.
Красива хода змушує довго проводжати очима навіть випадкову дівчину. Крокувати "вісімкою", дрібочучи - некрасиво, але й широко ставити ноги при ходьбі не потрібно - так ходять хлопці. Навчіться ходити так, щоб, голова не стрибала немов м'ячик, коли ви йдете по сходах.

Легендарна хода Одрі Хепберн - також результат довгих тренувань кіноактриси. Для навчання ході і формування постави там застосовувалися класичні методи. Наприклад, ходіння з предметом на голові.

4. Красиво сідайте

Навіть якщо хода змусить заплакати від заздрості моделей світового рівня, а сама англійська королева позаздрить тому, як граціозно ви підкорюєте сходи, видати дівчину іншого кола може манера сідати.

Вкрай важливо не розкидати ноги по кімнаті, не відставляти попу і не видавати зайвих звуків. Коли ви сідаєте за стіл, ні в якому разі не відсовуйте стілець зі скрипом, не залучайте до процесу зайву увагу людей, які вас оточують на заході.

Якщо ж ми говоримо про поїздку на автомобілі, то коли сідаєте в машину або виходьте з неї, перекидаєте обидві ноги одночасно! Це буде виглядати благородно. Правила хорошого тону дають чіткий рецепт: коліна повинні бути зімкнуті під час всього процесу. Чоловік відкриває вам двері, ви повертаєтеся задом, попку на сидінні, а потім повертаєтеся, переносячи обидві ноги в салон.

І не забувайте правило, що сідати потрібно тільки на запропонованому сидінні, автомобіля це теж стосується, не потрібно перелазити на сусіднє крісло через весь салон.

5. Уміння вести світські бесіди, підтримати розмову

Якщо світська зустріч відбувається за столом, наша вам порада - багато не їжте! Ну а якщо під час зміни блюд хтось із гостей заговорить, відразу ж кладіть прилади на "паузу", ні в якому разі не продовжуйте їсти. Слухати і жувати - забороняється, це відразу ж видасть те, що ви відноситеся до категорії простушок.

Більш того, для того, щоб ви могли підтримати будь-яку тему з чоловіком і не тільки, важливо багато читати, читайте не тільки класику і художню літературу, вибирайте книги про саморозвиток, мотивацію, надихайтеся тим, що відбувається навколо вас, дивіться цікаве кіно, слухайте музику, ходіть в театр, запишіться на курси, записуйте цитати і фрази, які наповнюють вас силою і енергією. Тоді ви досягнете стану наповненості, а дівчина, яка перебуває в такому стані, стає цікавою чоловікові ще більше!

Нагадаємо, 5 причин, чому жінка ніколи не захоче чоловіка.

Як повідомляв портал "Знай.uа", гімнастика для обличчя замінить салонну процедуру.

Також "Знай.uа" писав, 10 речей, якими ви руйнуєте долю своєї дитини.