Давно помічено, що швидке поширення трендів веде до почуття пересичення. Ось саме через це почуття експерти зі світу моди закликають ставитися до кругообігу ідей без фанатизму.

Головне правило гри — не упустити момент, коли популярне стане банальним. Ми розповімо вам, які речі вже пішли в минуле і чим їх потрібно замінити.

Бомбер

Здається, не залишилося жодного бренду, в колекції якого не був би присутній цей елемент гардеробу. Універсальна куртка американських спортсменів оточувала нас всюди і, як результат, неабияк набридла.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Відриті плечі

Давайте визнаємо, речі з відкритими плечима (особливо на резинці) не відрізняються зручністю: бажання підправити рукава не покидає протягом усього дня, а від незручної ситуації відокремлює один різкий рух.

Чокер

Прощатися з головним атрибутом стилю 90-х треба було ще в минулому році, але якщо ви з якоїсь причини відкладали цей момент, то у 2018 діяти треба рішуче.

Корсети

У якийсь момент цього сміливого і небанального аксесуару стало так багато, що він розгубив всю свою чарівність. Час зав'язувати з абсурдними комбінаціями, які до того ж рідко коли виглядають вдало.

Кроп-топи

Укорочені топи та їх численні варіації, особливо полюбилися сім'ї Кардашьян-Дженнер і сестрам Хадід, припинили давати належний ефект і навіть встигли набриднути.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що сьогодні "леді" ми називаємо жінку, яка володіє певним набором якостей, і блакитна кров тут ні до чого. Видати дівчину іншого кола можуть її усталені звички, виховання, незнання певних норм поведінки в суспільстві. Справжня жінка робить все з гідністю, уважністю і поміркованістю.

Варто нагадати, що Анастасія Волочкова, Наташа Корольова, Дженніфер Лопес стали жертвами своїх частин одягу. Кілька тижнів тому Христина Асмус розповіла фанатам деякі деталі свого життя.

Як стверджує знаменитість, вона – ангел: перфекціоністка, чистюля, спортсменка, і активний учасник благодійних заходів. Але до списку відомої блондинки закрався вкрай пікантний факт - дружина Гаріка Харламова повідомила, що не одягає нижню білизну.

Нагадаємо, модель з фізичною вадою стала ангелом Victoria's Secret.

Як повідомляв Знай.uа кохана Бредлі Купера в пікантній сукні Versace розкрила всі секрети.

Знай.uа писав, Ольга Серябкіна проводила літо голою фотосесією.