День осіннього рівнодення в 2018 році випав на 23 вересня. Перехід екватора Сонцем стався в 03:54 за Києвом. У неділю день зрівнявся з ніччю і вже з понеділка, 24 вересня день почне зменшуватися.

У давнину вважалося, що саме в цей день перешкода між фізичним світом і світом духів відкривається і Всесвіт допомагає у реалізації бажань.

Рівнодення володіє особливими енергетичними властивостями і навіть прирівнюється до молодого місяця. Саме зараз варто братися за реалізацію нових ідей і не боятися перед труднощами і перешкодами.

Осіннє рівнодення – особливий день. Він сповнений прикмет і забобонів. Існують особливі рекомендації, що категорично заборонено та дозволено робити, а також ритуали на залучення багатства.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

ЩО МОЖНА РОБИТИ В ДЕНЬ ОСІННЬОГО РІВНОДЕННЯ

Найкраще встати рано вранці і прийняти душ, змиваючи весь негатив, який накопичився в енергетиці. Ця дата прекрасно підходить для підведення підсумків.

Треба підвести підсумки, подумати про досягнуті цілі, а також пробачити себе за всі помилки і подякувати Всесвіт за те, що маєш і попросити удачі на майбутнє.

В день осіннього рівнодення прийнято робити в будинку генеральне прибирання, спалювати сміття і позбуватися від непотрібних речей. Прийнято вважати, що яка погода буде в цей день, такою буде і вся осінь.

Також необхідно написати на аркуші всі звички і те, що заважає бути щасливим і від чого хочеться позбутися, а потім спалити його.

Цей період збільшує шанси знайти своє кохання. Так, одиноким дівчатам радять класти другу подушку на ліжко.

Можна різними способами залучати удачу і щастя у свій дім. Планувати на папері і вирішувати актуальні питання, медитувати і дякувати Вищі сили за всі хороші події в цьому році.

В цей день і в наступні три дні нові справи краще планувати, але не починати. Краще приділити час своєму здоров'ю, душевному настрою і розслабитися. Не можна сваритися, щоб не сполохати щастя і благополуччя.

Нагадаємо, Петро і Павло Горобинники, чого не можна робити. У цей день наші пращури розвішували горобину під дахом будинку.

Як повідомляв "Знай. ua", про день осіннього рівнодення і чого категорично не можна робити в свято.

"Знай. ua" писав як не накликати на себе біду на похоронах.