Популярний український співак Олег Винник відсвяткував свій ювілей на Домінікані

Своїм активним відпочинком він поділився на сторінці Instagram.

Зокрема, він опублікував відео з підписом "Домініканський спорт", де співає на весь голос, п'є кокосову воду прямо з горіза, та активно займається спортом.

Більше того можна зробити висновок, що під час відпочинку йому найбільше сподобались кокоси, адже він зняв окреме відео про нутрощі кокоса, "розвінчавши міф" про те, що в кокосі знаходиться молоко. Співак розколов кокос об металеву арматуру і продемонстрував, що у середині горіха знаходиться вода з солодкуватим смаком.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Також співак оприлюднив кілька фото, на яких позує напівоголеним та плаває басейні. Шанувальниці в коментарях довго просили його показати торс, однак він не піддавався.

Крім того, він встиг покататися на квадрациклах і відвідав місцеві печери.

“Бомбастічно, сильно пахне бензином і пилу повний ніс”, – ділиться враженнями від поїздки співак. Крім того, на відео він розмірковує про місцеві коровах. Мовляв, вони не такі, як в Україні, тому у них немає ні молока, ні сиру. Після екстремальної поїздки Винник кинувся в океан прямо в одязі.

Разом з тим варто відзначити, що спільне фото українського репера Потапа і співака Олега Винника, яке оприлюднили на обкладинці "Отдохни" стало сенсацією в мережі. Всіх цікавить яких пісень чекати від цього несподіваного дуету.

Як стався такий приголомшливий союз? Робота над яким спільним проектом поєднала двох настільки неоднакових персонажів українського шоу-бізнесу? Над цим в мережі ламають голову фанати двох зірок.

А всьому поясненням є спільна робота над новим українським фільмом "Скажене весілля". Прем'єра якого повинна відбутися 4 жовтня. Режисером цієї картини виступає Влад Дикий. Він і запросив зоряних хлопців створити незабутню музичну атмосферу до свого нового фільму. Потап і Олег Винник посилено працюють над поставленим завданням. Обіцяють веселий музичний супровід неординарній кінострічці.

Ще однією цікавою новиною стало, що не тільки Потап і Олег Винник пишуть музику до нової української комедії, а також у створенні музикального супроводу бере участь усіма улюблений Монатік. Діма не коментує роботу над фільмом. Ми сподіваємося найближчим часом почути його відгук на свою роботу.

Потап & Олег Винник - Найкращий день [OST Скажене Весілля]

Нагадаємо, Олег Винник сходив на пари до Поплавського.

Як повідомляв "Знай.ua", Винник та Сердючка відкриють "Зважені та щасливі 8".

Також "Знай.ua" писав, що Винник показав дещо цікаве у новому серіалі.