Багато користувачів мережі вже чули про несподіване співробітництво між продюсером Потапом і Олегом Винником.

Днями виконавці записали дуетну пісню, і ця композиція стане саундтреком до кінокомедії "Скажене весілля". Детально про це вони розповіли для ТСН.

Потап і Винник

Як повідомили артисти джерелу, для них це не просто спільна пісня, а ще й перший досвід в українському кіно. Потап зізнався, що він давно мріяв заспівати в дуеті з Олегом Винником, а Винник хотів потиснути реперу руку за його дотепність.

Потап

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Артисти розповіли, як вони знайшли спільну мову і як Олег Винник святкував своє 45-річчя в інтерв'ю Каті Осадчій.

Як розповів Потап:

"Несподівано, правда. Для нас теж несподівано. Була мрія заспівати з Олегом Винником, але це нереально. Ну як, з самим Олегом Винником, та не може бути. Я побоявся про це мріяти. Але потихеньку, якось до мене потрапив телефон Олега, і я йому зателефонував. Ми зустрілися, і я зрозумів, що це така ж людина як і я. Творчий, відкритий, дуже веселий і дуже справжній".

Винник

У свою чергу, Винник зізнався, що перша зустріч, на якій обговорювалася пісня, тривала близько дванадцяти з половиною годин.

У відповідь Потап відзначив:

"Ми розмовляли, як справжні чоловіки. Ми просто сиділи, вечеряли, говорили про музику і слухали пісні. Ми знайшли таки спільну мову. Ми обидва любимо ті ж пісні, тих же жінок, ми любимо жінок України".

шоу

Однак, все не так просто, адже варто згадати про те, що в ЗМІ раніше часто з'являлася інформація про те, як Потап дозволяв собі жартувати на адресу зірок української естради. На Винника прийшлося чимало коментарів з боку Потапа.

Як додав Винник:

"Кожен його стьоб в мою сторону - це було настільки талановито. Я дуже ціную людей, які талановито роблять меми на мене, ще якісь речі. Я реально сміюся над цим, мені приємно, що є в нашому шоу- бізі талановиті люди. А що щодо Потапа, скільки я не чув, фізично ми тоді не були знайомі, але чув від нього репліки, мені було реально приємно чути від колеги такі зважені, розумні, вдалі коментарі, що мене стосуються. І я сказав про те, що під час зустрічі з Потапом руку потисну".

Винник

Наостанок артисти уточнили, що записали спільний хіт на наступний день після зустрічі. На формування дуету і створення нової пісні пішло близько двох днів.

Винник підсумував "Я пам'ятаю, коли ми вже записали в студії її, це було на наступний день після посиденьок. Пам'ятаю, пишу Потапчику, кажу:" Льоша, ну що там, вибрали, все змонтували?". А він пише:" Все було круто. Якби у мене було волосся, то воно стало б дибки".

Нагадаємо, український співак Олег Винник попри постійну зайнятість, як виявилося, знаходить час і для цікавих знайомств, і для вірних друзів. І хоча він рідко ділиться подробицями про своє близьке оточення, цього разу вирішив зробити виняток для фанаток.

Як повідомляв Znaj.ua, український співак Олег Винник презентував новий кліп на пісню "Ти в курсі".

Також Znaj.ua писав про те, що днями Олег Винник запропонував своїм фанатам цікаве заняття, а саме вгадати зірку його нового кліпу.